Magazin

S njima nema dogovora: Ovi horoskopski znakovi stalno odgađaju planove

Često se dogodi da čekamo prijatelja koji kasni na kafu ili kolegu koji stalno odgađa rokove. Možda smo i sami osoba koja često odgađa obaveze. Sve to može biti dio naše osobnosti, ali što ako bismo svoje sklonosti mogli povezati s datumom rođenja?

FOTO: ILUSTRACIJA/THINKSTOCK
FOTO: ILUSTRACIJA/THINKSTOCK

Ovaj članak neće se baviti astrologijom kao takvom, već će se fokusirati na tri horoskopska znaka koja su prema općem mišljenju sklonija odgađanju dogovora. Ne tvrdimo da je to apsolutna istina, već se radi o općem zapažanju.

Rak

Ljudi rođeni u znaku Raka jako su emocionalni i skloni su zauzimati se za druge. Međutim, zbog svoje osjetljivosti često mogu biti preplavljeni osjećajima, što može dovesti do odgađanja planova. Ponekad su toliko fokusirani na emocije i potrebe drugih da zaboravljaju na svoje obaveze.

Vaga

Vage su poznate po svojoj sposobnosti balansiranja obaveza i težnji za harmonijom. Ali upravo ta potreba za savršenstvom može ih dovesti do odgađanja. Vage često analiziraju sve opcije, što može dovesti do zastoja u donošenju odluka te odgađanja planova.

Ribe

Ribe su horoskopski znak koji karakterišu mašta i kreativnost, ali su isto tako poznate po tome što lako odgađaju obaveze. To je zato što Ribe često sanjare o svemu i svačemu umjesto da se posvete onome što treba biti učinjeno. Iako je njihova kreativnost divna, ona ih može odvući u svijet mašte, što može dovesti do odgađanja obaveza.

Prihvati notifikacije