Jet set

Rihanna "počinje ispočetka" sa svojim devetim albumom

Rihannina kultna pjesma "Anti" objavljena je još 2016. godine.

FOTO: INSTAGRAM RIHANNAOFFICIALL
FOTO: INSTAGRAM RIHANNAOFFICIALL

Pošteno je reći da nije bila previše stidljiva zadirkivati ​​povratak na scenu, ali čekanje na “R9” možda se samo odužilo, s barbadoškom pjevačicom koja je iznenadila obožavaoce zadirkivanjem da “počinje ispočetka”.

Da, iako je 2022. RiRi donijela novu muziku – u obliku “Lift Me Up” iz soundtracka “Black Panther: Wakanda Forever” – i pjevačica je nagovijestila da je godinama radila na novoj muzici, sada se čini cijeli novi album nije tako blizu kao što smo mislili, a pjevačica je priznala da je “sve te stvari ostavila po strani” i stvara s “novom perspektivom”.

Pročitajte još

Prisustvujući svojoj zabavi povodom predstavljanja “Fenty Hair” u Los Anđelesu u ponedjeljak 10. juna, pjevačica je, naravno, bila upitana kada fanovi mogu očekivati ​​da će čuti “R9”, na što je odgovorila: “Mislim da je ta muzika za mene novo otkriće. Ponovo otkrivam stvari. Toliko sam dugo radila na albumu da sam sve te stvari nekako ostavila po strani i sada sam spremna vratiti se u studio. Počeću – dajte mi sekundu!”

Rihanna je navodno započela rad na svom devetom albumu još 2019. godine, a “The Mirror” izvještava da je iznajmila cijelo ostrvo Osea kako bi radila na novoj muzici. Uprkos tome, pjevačica je ove sedmice izjavila: “Da, počinjem ispočetka”, prenosi “PlanetRadio“.