Jet set

Rat Jelene Karleuše i Cece Ražnatović se nastavlja: Ljudsko dno je očigledno dobilo svoj podrum

Pravi medijski, ali i rat sudskim parnicama između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše se nastavlja. Ovoga puta na "dnevnom redu" su YouTube kanali obje pjevačice, koji su izvor enormnih novaca za njih.

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša
FOTO: BOSNAINFO/ISTAGRAM/KARLEUSASTAR

Prije neki dan Ceca je objašnjavala šta se dešava u njenom sporu sa Aleksandrom Milićem Milijem oko pjesama koje je otpjevala, a koje su na YouTube, zbog kojeg su odavno na sudu.

Sada se u sve umiješala i Karleuša navodeći kako Ceca ali i Aleksandar Futa Radulović stoje iza hakerskih napada na njen kanal koji su prošle godine, kako tvrdi, uspjeli i da sruše. O svemu tome napisala je poveći post na društvenim mrežama koji prenosimo:

Pročitajte još

-Nažalost, bolesna mržnja, nemoć i opsjednutost Svetlane Ražnatović prema meni kulminirala je prošlog ljeta kada je zajedno sa Futom Radulovićem, namjerno 3 puta “strajkovala” moj Youtube kanal sa mojom kompletnom karijerom od skoro 30 godina. To je automatski značilo skidanje YT kanala. Namjerno su birali momenat pred izlazak moja dva albuma kako bi mi nanijeli maksimalnu štetu jer sam sa novim kanalom morala da krenem od nule, što je dramatično uticalo da broj pregleda.

Iako je moj novi kanal za rekordno vrijeme dobio enormni broj pratilaca a nove pjesme preko 100 miliona pregleda, namjera Fute Radulovića čija je pokojna žena bila moj prijatelj i pisala veliki dio mojih pjesama, kao i namera Svetlane Ražnatović bila je samo jedno-da učine zlo. Iako sam bezbroj puta Svetlani Ražnatović mogla da obrišem ne YT kanal nego i ime iz Google pretrage, ja se takvim kriminalnim aktivnostima i bolesnom mržnjom nikada nisam bavila. Postoje stvari koje pjevač pjevaču ne radi makar to bila i Svetlana Ražnatović koja se čitav život bavila mutnim radnjama te je zato i poznata u narodu po nadimku Nanogica.

Vraćanje mog YT kanala sa kompletnom diskografijom je u sudskom postupku i naravno da će biti presuđeno u moju korist kao i sve svih ovih godina, a Futa Radulović i Svetlana Ražnatović moraće da urezuju crtice u zid ćelije koja će nadam se biti hladna. Ovo pišem da bi kolege pjevači, ljudi iz muzičke industrije kao i publika po ko zna koji put jasno videli KO je Svetlana Ražnatović i na šta je to zlo spremno.

A kada je riječ o Futi Raduloviću, neka mu služi na čast i obraz kada u kriminalnim radnjama pomaže osobi kojoj je bio zabranjem pristup sahrani i njegove žene i sina. Ljudsko dno je očigledno dobilo svoj podrum, napisala je Karleuša