BiH

Rasulo u SNSD. Dodik ima razloga za paniku

On je rekao da svi u SNSD-u trebaju biti okupljeni oko ideje RS-a za koju se moraju boriti.

FOTO:
FOTO:

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da ova stranka mora voditi Republiku Srpsku u godinama koje predstoje, “jer je to jedina partija kadrovski i na svaki drugi način sposobna da odgovori na sve izazove koji su pred RS-om”.

On je rekao da je SNSD jedina državotvorna stranka u RS-u.

“Mi smo vodeća partija i to smo pokazali u najsloženijim okolnostima i u izazovima s kojima smo se suočavali vodeći ovo društvo. Samo SNSD može da odgovori na sve izazove čuvajući naš način života i stabilnost Srpske. To smo radili i radićemo”, rekao je Dodik.

On je rekao da svi u SNSD-u trebaju biti okupljeni oko ideje RS-a za koju se moraju boriti.

Dodik je rekao da je cilj očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, obezbjeđivanje dovoljno hrane i energenata za stanovništvo, unapređenje standarda.

“Sve to može samo SNSD, a sve drugo bila bi avantura. Zato je važno da naši kandidati pobijede na izborima. SNSD mora dobiti apsolutnu većinu kako bismo bili jaki u donošenju odluka u korist Srpske”, poručio je Dodik.

Podsjetimo, nedavno je i Gorica Dodik, kćerka lidera SNSD-a, također poslala slične poruke, koje dokazuju kako u redovima SNSD-a vlada rasulo. Dodikova kćerka spominjala je ljubavnice, starlete i preletače. 

Prihvati notifikacije