BiH

Radovi na kružnom toku Bradina od sada u noćnim satima

Gužvi u saobraćaju zbog izvođenja radova na Izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, kakve su viđene jučer, više neće biti s obzirom na to da su iz Javnog preduzeća Autoceste FBiH dali nalog izvođaču da radove na spomenutom dijelu izvodi samo u noćnim satima, i to u periodu od 22.00 do 06.00 sati.

FOTO:
FOTO:

Radovi na izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, na magistralnom putu Tarčin Konjic, u sklopu aktivnosti koje se odvijaju na izgradnji autoceste na Koridoru Vc, dionica Tarčin – Ivana, započeli su jučer. 

Kako je navedeno u saopćenju JP Autoceste FBiH, gužve koje su se dogodile prvog dana izvođenja aktivnosti na izgradnji kružnog toka koji će magistralnu cestu povezati sa dionicom Tarčin – Ivan nastale su greškama izvođača radova na ovoj dionici.

– Ovim putem želimo poslati izvinjenje svim građanima koji su se jučer našli u neugodnoj situaciji i koji su satima čekali u kolonama prouzrokovanim greškama koje je napravio izvođač radova.

S obzirom na situaciju koja se dogodila prvoga dana aktivnosti izgradnje kružnog toka, a da bi u daljnjem periodu izbjegle slične neugodne situacije,  JP Autoceste FBiH dalo je nalog izvođaču da radove na spomenutom dijelu izvodi samo u noćnim satima, i to u periodu od 22:00 do 06:00 sati – navodi se u saopćenju.

Prihvati notifikacije