Život

Prve riječi koje su mame rekle nakon poroda

Rođenje djeteta spada u najintenzivnije i najčarobnije trenutke života, a većina mama zauvijek će pamtiti prve riječi koje su uputile svojoj bebi. Što si rekla svojoj bebici kad si je ugledala po prvi puta?

FOTO: UNSPLASH
FOTO: UNSPLASH

Porođaj spada u najintenzivnije i najčarobnije trenutke u životu, a većina mama zauvijek će pamtiti prve riječi koje su uputile svojoj bebi.

Prvih 25 rečenica koje su rekle mame nakon poroda svojim bebama prenosimo s Babble.com:

“Uspjeli smo, bebo!”“Vrijedilo te čekati”“Ovo je bilo grozno!”“Ovo nije bilo tako grozno kao što sam mislila!”“Trebam minutu”“Šalite se? Ona je moja!?”“Oh! Imaš rupice!”“Bok”“O, Bože, curica je!”“Ne mogu vjerovati da je gotovo! Ne mogu vjerovati da je gotovo!”“Iscrpljena sam! Zašto mi se čini da je ona tako teška?”“Oprosti što sam bila ljuta jer sam te morala čekati još dodatnih 13 dana da se upoznamo!”“Hej, malena curice”“Hvala Bogu da je vani”“Jedva čekam da ih rodim još!”“To si ti”“Izgledaš kao da imaš već tri mjeseca!”“Ljepljiva je”“Je li sladak?”“Jeste li vi vidjeli što se sad dogodilo?”“Idući put idem na carski rez”“Oh, ovo je boljelo”“Zašto da prestanem tiskati? Oh. Beba je tu”“Oprostite što sam psovala”“Čekala sam cijelu vječnost da te upoznam, sine”

Prihvati notifikacije