Jet set

"Procvjetao sam poslije razvoda, da sam znao da je ovako RANIJE BIH TO URADIO" Pjevač ostavio ženu i djecu, a komšije žestoko: "Takvi su najgori!"

Pjevač Bane Mojićević se nakon pobjede u "Zvezdama Granda" posvetio porodici, međutim 2020. godine su on i njegova supruga Milica odlučili da se razvedu.

Bane Mojićević
FOTO: MOJIĆEVIĆ.BANE / INSTAGRAM

Pjevač je još 2017. godine napustio porodični dom u kojem je živio sa suprugom i djecom.

Komšije prvog pobjednika “Zvezda Granda” tada su ispričale da se Bane u ljeto 2017. odselio iz stana u kojem su svili porodično gnjezdo, piše blic.rs.

Pročitajte još

Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam vidjela. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori – rekla je tada jedna komšinica, dok je druga dodala:

Otišao je ljetos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa djecom.

Bane Mojićević
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Iako je Bane Mojićević dugo izbjegavao da priča o razvodu, početkom 2021. godine otvorio dušu i priznao da mu je krah braka teško pao, ali da za njegovu familiju to nije bilo iznenađenje.

Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvjetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – rekao je Bane za “Alo” i dodao:

Jednostavno smo se udaljili. Svako je živio za sebe… Prije godinu i po dana smo se razdvojili i živjeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspjeli, a u isto vrijeme i šansu da se nešto promijeni. Međutim, za to vrijeme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.