Jet set

Pročitajte: Barbara Bobak brutalno odbrusila kolegama, a i Darku Laziću!

Barbara Bobak posljednjih nekoliko godina se trudila da dođe do vrha, što je i uspjela. Ipak, na tom putu nailazila je na brojne neprijatnosti i saplitanja od strane kolega, koje bi sada sve dale da su u njenom društvu.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Pjevačica pamti trenutke kada su je neki od kolega ogovarali, odbijali njene prijedloge, a danas pričaju kako su je oni “oblikovali”. Zato im se obratila putem Instagrama.

– Nisam ničija. Niko me nije naučio, niko mi nije pokazao. Nijedan bend, nijedan drug i drugarica, nijedan momak. Sve sam sama. Sama sam vježbala pjevanje, sama sam skidala pjesme, sama sam sastavljala repertoare, sama sam posmatrala i upijala, učila, ali ne od vas. Sama sam sebe oblikovala i napravila, a u periodu kada ste imali privilegiju da sa mnom dijelite binu, birali ste da me ogovarate, spuštate, ugnjetavate. Da mi govorite kako sam zelena, kako nemam pojma. Kako imam još puno pasulja da pojedem i kako nemam predstavu o tome kako se radi posao – počela je Barbara i dodala:

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

– Sad kad je mala, izvinjavam se, luda mala Barbara dospjela na neki level posla, sad pljušte pohvale i busanje kako sam radila s vama ili kako ste bili sa mnom. Niste. Niko nije. Niko mi ništa nije pokazao. Sama sam. Sve sam sama. Niko mi ništa nije dao. Svaka moja ideja bila je ismijevana, svaki moj prijedlog bio je nipodaštavan, svaka pjesma koju bih iskopala bila bi ignorisana, dok sad dolazite na moje svirke da mi kradete repertoar. Ne svojatajte me. Ne znam ko ste. Ne poznajem vas – napisala je ona.

Ispod objave, Barbara je imala još jednu poruku.

– Sve više čujem sa sve više strana kako sam ja imala kojekakve učitelje i učiteljice koji su mene napravili – napisala je Barbara.

Prihvati notifikacije