Jet set

Predstavnica Armenije očarala fanove: 'Opasno sam zaljubljen u nju' (FOTO)

Pjevačica Jaklin Baghdasaryan (27) na ovogodišnjoj je Euroviziji ostavila dobar dojam. Ona je kao dio dua Ladaniva predstavljala Armeniju, a publiku je oduševila scenskom pojavom i karizmom. Komplimenti na njezin izgled nastavili su se i danima nakon završetka natjecanja. 

FOTO: INSTAGRAM / PJEVAČICA JAKLIN BAGHDASARYAN
FOTO: INSTAGRAM / PJEVAČICA JAKLIN BAGHDASARYAN

Na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, osvanula je objava jednog korisnika koji je uz fotografije 27-godišnje Armenke napisao: “Zašto nitko ne spominje činjenicu da je Jaklin Baghdasaryan najzgodnija žena u histoiji svijeta, a u komentarima na objavu njegovo mišljenje podržali su i ostali fanovi”.

“Opasno sam zaljubljen u nju. Ona je tako prekrasna”, “Ona je sjajna. Veoma harizmatična, talentirana i prelijepa.

Pročitajte još

Obožavam njihov nastup i drago mi je što su se plasirali u finale“, “Ona isijava posebnom energijom. Također, djeluje kao izrazito inteligentna osoba”, “Pocahontas u Converse tenisicama”, samo su neki od komplimenata na račun lijepe Jaklin.

Inače, ona i pjevač Luis Thomas čine bend Ladaniva, a svojom izvedbom pjesme Jako u kostimima kojima odaju počast tradicionalnoj kulturi osvojili su osmo mjesto u finalnoj večeri Eurovizije u švedskom Malmöu.

Njihovi početci vežu se uz 2018. godinu, kad se Baghdasaryan upoznala s Thomasom na jednom jam sessionu u baru. Saradnja je ubrzo dogovorena, pa su tokom 2020. godine objavili dvije pjesme, Vay Aman i Zepyuri Nman, od kojih su obje ostvarile veliki uspjeh, posebno u Armeniji.

Prošle godine su objavili svoj prvi studijski album naziva Ladaniva. Prije nego što se 2014. godine s majkom preselila u Francusku, Jaklin je djetinjstvo provela u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije.

Pjeva od malih nogu te je upisala glazbenu školu Conservatoire de Lille. Na njenom Instagramu prati je preko 20 hiljada ljudi, a objave su joj većinom vezane uz prizore iz prirode, dogodovštine s putovanja i zajedničke trenutke u društvu prijatelja, piše Večernji List.