Magazin

Poznati komentator Nebojša Višković "spustio" Srđanu Đokoviću kao malo ko

Srđan Đoković, otac osvajača 21 Grand Slam pehara, nije bio zadovoljan kako je Nebojša Višković prenosio finale turnira u Parizu u kom je Holger Rune savladao Novaka Đokovića.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

Srđan je insistirao da bi Novaka trebalo oslovljavati sa “Naš Nole, naša dika”, a ne pokušati da se zadrže neki novinarski postulati i barem objektivnost.

– Svi oni ljudi, kojih je bilo mnogo, i koji su gledali sa mnom prije neki dan meč u finalu Pariza… Kao da gledamo dansku televiziju, tako je prenosio taj komentator, pa je Novaka zvao Đoković – rekao je, između ostalog, otac srpskog tenisera prilikom gostovanja na televiziji K1.

Tokom godina je Višković pronašao svoj jedinstveni komentatorski izraz, a njegovo “Divno” i “Sjajno” postalo je neraskidivo vezano za mečeve Đokovića. Srpski komentator je tokom godina postao za teniske mečeve Đokovića ono što je Slobodan Šarenac za mečeve košarkaša Srbije ili Aleksandar Stojanović kada su u pitanju fudbaleri.

I daleko od toga da emocija nema, ali je sve u skladu sa zahtjevima profesije. Na komentar starijeg Đokovića, Višković je odgovorio u svom maniru tokom meča Rubljova i Đokovića u trenutku kada je Novak osvojio prvi set.

– Divno! Kakav ritern, kakav način da se završi set. Evo čujem i kolegu sa danske televizije, oduševljen je – poručio je Višković i tako poslao jasan odgovor Đokoviću senioru.

Prihvati notifikacije