Magazin

Poznata šminkerka objasnila kako se PRAVILNO STAVLJA KARMIN

Poznata šminkerka Kejti Džejn Hjuz otkrila je da je tajna preciznih usana korišćenje karmina unazad, radi „veće kontrole“.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY
Ilustracija

Ravan dio aplikatora, objasnila je ona, stvara „smanjenu vidljivost“ kada se proizvod nanese na usne, čineći tako nanošenje neurednijim.

– Međutim, kada okrenete karmin, taj ugao vam omogućava da sve vidite malo bolje – rekla je Hjuzova u viralnom Tiktok klipu sa više od 17 hiljade pregleda.

Za donju usnu, ona počinje od sredine usana, prevlačeći proizvod preko, a zatim uzima vrh ruža i koristi ga kao olovku za usne.

Njena nekonvencionalna metoda naišla je na otpor nekih gledalaca, koji su rekli da se čini ,,nezakonitim“ primenjivati proizvod na taj način, jer bi trebalo koristiti klasičnu metodu, prenosi Žena Blic.

– Slažem se u potpunosti i ipak, ne mogu to da uradim, jednostavno ne mogu – napisala je jedna osoba u komentarima.

@katiejanehughes Don’t apply lipstick like this. Try this instead. ##MakeUpTip##FYP##MakeupHack##Lipstick##KJH ♬ original sound – Katiejanehughes

Drugi su pozdravili novootkriveni trik, rekavši da je ,,promjenio igru” u njihovoj rutini šminkanja, dok su neki priznali da su uvijek nanosili ruž na ovaj način.

– Naučila sam ovo iz jednog od vaših videa pre možda šest mjeseci i to je promjenilo igru!! Nikada mi se nije dopao način na koji je ruž izgledao na meni prije nego što sam probala ovaj štos – prokomentarisala je jedna gledateljka.

Prihvati notifikacije