Jet set

Popularna pjevačica estradu napustila zbog veze s Lukom Bojovićem

Nekada jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, Danijela Vranić u jeku popularnosti je odlučila da se povuče sa estrade.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT/DENIS CYGA
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT/DENIS CYGA

Nazivali su je i „kraljicom splavova“, a danas o njoj nema ni traga ni glasa. Društvene mreže je obrisala, a spekulisalo se i da se odselila iz Beograda.

Tokom karijere je osim brojnih hitova, pažnju privlačila i skandalima. Ona je često imala probleme sa zakonom zbog vožnje u alkoholisanom stanju, ali i sukoba sa policijom.

Poznato je da je svojevremno bila u vezi sa Acom Lukasom, a on ju je navodno ostavio zbog Sonje Vuksanović koju je potom oženio.

Kako tvrdi izvor za „Kurir“, Lukas nije jedina njena velika ljubav. Navodno je svojevremno to bio i Luka Bojović, koji je nedavno deportovan iz Španije gdje je proveo 10 godina u zatvoru.

Navodno, njih dvoje su se slučajno upoznali kada su oboje, svako u svojoj branši, bili na vrhuncu karijere. On je na njenim nastupima imao posebno mjesto, a nakon što se povukla pjevačica ne planira da se vraća u estradne vode, već poput Bojovića vodi život daleko od očiju javnosti, dodaje izvor za pomenuti medij.

Podsjetimo, Luka Bojović je uhapšen početkom februara 2012. godine u Valensiji. U decembru 2014. u Španiji osuđen je na 18 godina zatvora, a tu kaznu je Vrhovni sud te zemlje potvrdio u novembru sljedeće godine. Sud u Madridu tada je osudio još trojicu pripadnika grupe „Arkanovi tigrovi“ na zatvorske kazne od pet godina do 21 godinu. Bojović je osuđen na 18 godina zbog organizovanog kriminala.

Prihvati notifikacije