Region

Pogledajte kako je poraz na izborima dočekan u stranci Mila Đukanovića

Portparol DPS-a Miloš Nikolić rekao da će rezultate i izlaznost objavljivati na Tviteru

FOTO: NIKOLA DRAŠKOVIĆ/VIJESTI.ME
FOTO: NIKOLA DRAŠKOVIĆ/VIJESTI.ME

U Staroj zgradi vlade, u kojoj se nalazi izborni štab DPS-a, trenutno su prisutne uglavnom novinarske ekipe.

U holu zgrade novinari su mogli vidjeti nekoliko funkcionera DPS-a, među kojima su potpredsjednik te partije Ivan Vuković, poslanik Predrag Bošković i član GO stranke Mihailo Volkov.

Viđen je i podgorički influenser Jovan Radulović Jodžir, koji je bio kandidat u prvom krugu izbora, dok je u drugom podržao kandidata DPS-a.

U zgradi je, kako je rečeno “Vijestima”, i lider i predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović. Njegovih pristalica zasad nema u štabu DPS-a.

Pročitajte još

U sali u kojoj se nalaze novinari, prisutno je i nekoliko lokalnih funkcionera DPS-a, uglavnom odbornika.

Iako su oko 20.10 časova iz DPS-a najavili da će na zvaničnom Tviter nalogu objavljivati podatke o izlaznosti i rezultatima izbora, još uvijek nema nijedne objave u vezi toga.

Poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić, saopštio je večeras da građani podatke o izlaznosti i rezultatima predsjedničkih izbora mogu pratiti na zvaničnom Tviter nalogu te stranke.

„Tokom noći ćemo se obraćati i obavještavati vas o daljem toku. Hvala što ste prisutni i pratite naš rad večeras“, poručio je on iz izbornog štaba DPS-a, u Staroj zgradi vlade.

Reporter “Vijesti” zabilježio je atmosferu u štabu DPS-a oko 20.40.

Prihvati notifikacije