Kultura

Počinje Street Food Fest, nezaobilazan događaj za sve ljubitelje dobre hrane

Treće izdanje Street Food Festivala u Širokom Brijegu počinje u petak i trajat će do 24. srpnja na prostoru parka Sajmište.

FOTO: FENA
FOTO: FENA

Miris pripreme ukusnih burgera, steakova, sushija, sendviča od uštipaka i drugih specijaliteta moći će se osjetiti iz festivalskih kućica već od 17 sati, najavili su organizatori.

Svečano otvaranje festivala planirano je u 19 sati, a u glazbenom dijelu programa prve večeri nastupaju Ultrazvuk band te Vojko V koji će zabavljati posjetitelje od 23 sata.

Festivalske kućice će i u subotu i nedjelju početi s radom od 17 sati. Dječji program svaki danom planiran je od 17,30, a najmlađi će moći uživati u modeliranju balona, oslikavanju lica, dječjem turniru u futsalu i cheerleading radionici.

Koncert Nene Belana & Fiumensa u subotu počinje od 21,30, dok od 23,30 nastupa DJ Tomo.

U nedjelju, posljednjeg dana Festivala, u 18 sati bit će održana izložba radova likovne kolonije Galerije Vrba.

U 19 sati počinje koncert grupe “Istovar uglja” iz Mostar Rock School dok je u 20,45 sati planirana dodjela nagrada najboljim izlagačima SFF-a.

Treće izdanje Street Food Festa u Širokom Brijegu zaključit će koncert domaćeg glazbenika Joze Mikulića koji će početi u 21 sat.

Ovogodišnji vrhunski program i izlagači (Reshetka International, Profa Asian Food, Food bar Guloso, Kodiak burger & steak, Restoran Domano/Hotel Park, Von Herzog, Hajdučke Vrleti, Shankly’s Pub i Marshall’s Gelato) privukli su pozornost i jednog od najpopularnijih food blogera u BiH, Nene Svjetlanovića koji je nedavno napravio burek sa sirom i izazvao veliku pozornost javnosti.

“…Sretan sam što ću ovog puta samo da probavam tuđe inovativne ideje i recepte, a ne da prezentiram svoje, pogotovo nakon što sam se u zadnje vrijeme malo više igrao s tradicijom i pod hitno moram da smislim neko novo jelo jer se osjećam kao da trenutno nosim pečat čovjeka koji je skrnavio burek”, kaže Neno.

Ulaz na sve večeri festivala je besplatan.

Prihvati notifikacije