Jet set

Pjevačica sa 16 godina rodila sina, deset godina imala zabranu da ga vidi: "Prišla sam mu na ulici i rekla da sam njegova mama"

Pjevačica Tina Ivanović (49) je svog sina Danijela rodila maloljetna, kada je imala samo 16 godina.

FOTO: GRAND.RS
FOTO: GRAND.RS

Ona je tada prolazila kroz agoniju jer 10 punih godina nije mogla da vidi svog nasljednika, jer joj je bivši suprug to branio.

-Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dijete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi voljela da bude sa svojim djetetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živio i čekala ga – pričala je Tina svojevremeno.

Ona se tada prisjetila teškog perioda i susreta 2005. godine.

-Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se sjeća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primijetila sam da je bio zbunjen i sve vrijeme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živio. Dvije godine nakon razvoda otišla sam da radim u Njemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – otkrila je Tina u potresnoj ispovijesti.

Prihvati notifikacije