Jet set

Pjevačica napravila svadbu, a nije se udala: Vanja Mijatović otkrila razlog, očekuje i prinovu

Pjevačica Vanja Mijatović, nakon nedavne svadbe i glamuroznog veselja, otkrila je sve detalje o pripremama, željama i planovima za budućnost, ali i progovorila o gorućoj temi o kojoj je brujala domaća javnost, a to je zašto se nije udala a pravila je vjenčanje.

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Pjevačica je na samom startu otkrila kako su protekle pripreme za glamuroznu svadbu ali i kako su se mladenci proveli, ali i progovorila o otkazanim nastupima.

– Bilo je fenomenalno, bila sam mnogo vesela. Rasplakala sam se kada sam ušla u salu kada sam vidjela toliko dragih ljudi koji su došli da ispoštuju naš divan dan… Radosnice su bile prisutne. Svi gosti su mi rekli da im je bilo divno, iako je meni sve to sada kao u magli, jer ipak je meni ovo prvo vjenčanje. Organizacija je bila jako stresna, malo sam se i razboljela nakon svega, te sam morala i neke nastupe da otkažem, piše Blic.

Iako je godinama na estradnom nebu, Vanja je otkrila jednu specifičnost za koji mnogi nisu znali kada je njen lik i djelo u pitanju.

FOTO:
FOTO:

– Neki znaju, a neki ne znaju, ali Ivana Mijatović sam ja. Mama mi je dala dva imena kada sam se rodila, što je baš čudno za to vrijeme. Željela je da izaberem ime koje mi se više dopada. Čitav me život svi zovu Vanja… To mi je i milije ime, a nikada se ne predstavljam kao Ivana…

Na temu prinove u porodici i bebe koje joj je televizija Pink poželjela ukoliko još sljedeće godine, pjevačica je sa osmijehom na licu otkrila svoje želje i planove.

– Ako Bog da, možda i sljedeće godine, imamo imena za oba pola, pa vidjećemo, bitno je samo da je živo i zdravo.

Jedne od zvanica na vjenčanju, bile su legende muzičke scene kao što su Svetlana Ražnatović, Ana Bekuta i još mnogi drugi, te su mnogi komentarisali kako je to prava rijetkost.

– Svi su komentarisali kako je to prelijep gest, tolike muzičke veličine su došle i podržale moj divan dan. Meni je zaista bila čast što su bili sa mnom, beskrajno im hvala na tome.

S obzirom da kod Vanje na vjenčanju nije bilo slikanja, ali ni samo vjenčanje i potpisivanje, otkrila je pozadinu i uzrok teme o kojoj je brujala kompletna domaća javnost.

FOTO:
FOTO:

– Željeli smo samo žurku, da ne bude od ujutru do uveče… Znamo kako to ide, prvo crkva, pa opština, pa samo veselje, gosti ne znaju gdje su… Željeli smo da svi budemo odmorni i veseli, da se samo zezamo i da nam bude lijepo. Podijelili smo to na dva dana, vjenčanje će tek biti, dogovorićemo se. Mnogima je bilo čudno iako je meni pametno i logično. Naše vjenčanje, naša pravila.

Danima se govorilo o vjenčanici, ali i finansijama koje su se izdvojile kako bi taj njihov dan bio glamurozan, a pjevačica nije željela da otkrije detalje, ali je na te navode zauvijek stavila tačku.

– Ne bih platila tu cifru o kojoj se pisalo. Nikada ne bih dala tih čuvenih 50.000 evra, to zaista nije tako. Ne bih pričala o ciframa i poklonima, meni je to degutantno. Svako kome poznaje zna koliko je to meni nebitno – rekla je pjevačica za Kurir.

Prihvati notifikacije