Jet set

"OVO JE PRETUŽNO, JADNA SI" Vjerenicu Bube Corellija napali zbog njegove veze sa ljubavnicom: Ona se hvalila prstenom, pa se ispalila: "Osam godina si vjerena?"

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, godinama je živio kao u haremu - sa dugogodišnjom djevojkom Jasminom Đuderijom i ljubavnicom Petrom Cupan.

Buba Corelli i Jasmina Đuderija
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Otkako je postao poznat javnosti znalo se za njegovu vezu sa Jasminom, ali kada je započeo vezu i sa Petrom, i ona je regularno na društvenim mrežama objavljivala fotografije s njim.

Jasmina je sada na Instagramu odgovarala na pitanja svojih pratioca, a kada su je pitali za ljubavni status i da li joj je na ruci vjerenički prsten, ona je odgovorila:

“Vjerena od 2016. godine! Jeste, Amar me je zaprosio!”

Ova objava vjerenice Bube Corellija izazvala je brojne osude na X mreži gde su osuli paljbu po njoj zbog toga što se ne obazire na njegovo neverstvo, ali i zbog papuča koje je uslikala uz prsten, piše blic.rs.

“Moja Jasmina da ti Bog da pamet , čekaš ga toliko godina a nosiš ove jeftinjara kopije… Još on i curu ima. Koktel ljubavi baš…”, napisala je jedna tviterašica, a potom su se nizali brojni komentari.

“Pretužno”, “Prejadna je. I Petru je vjerio koju godinu iza ove, kako ih nije stid?”, “Taj se neće vjenčati nikad”, “Osam godina vjerena, pa čemu onda vjeridba?”, “I zaboravio da je vjerio”, pisali su korisnici pomenute mreže.

Prihvati notifikacije