Region

Ovo je Nataša sa svoja dva sina. Sinoć ih je svirepo pobio monstrum Vuk Borilović

Medicinska sestra Nataša Pajović Martinović i njezina dva sina - jedanaestogodišnji M. i tri godine mlađi M. bili su prve žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića (34) na Cetinju.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Prema prvim podacima istrage, javlja Kurir, pomahnitali Borilović je jučer u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živeli Martinovići. Kod kuće su bili samo djeca i njihova majka. Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog stanarine kako i što točno, nije poznato.

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao – prvo u djecu koja su se pokušala sakriti iza vrata, a zatim u Natašu. Mališani su preminuli na licu mjesta, a nesretna žena podlegla je ozljedama u bolnici. Na društvenim mrežama građani Cetinja počeli su dijeliti fotografije ubijene porodice.

Kako crnogorski mediji navode, Borilović je nakon toga pozvao Natašinog supruga Miloša na telefon i rekao mu: “Pobio sam i tvoju i moju obitelj”, a onda je krenuo dalje u svoj krvavi pohod. Ušao je u dom susjeda, porodice Drecun, otvorio vatru i tamo ubio troje ljudi (Danijelu, Dimitrija i Rajka Drecuna), a onda je pucao i teško ranio njihovog unuka i nećaka Aleksandra Drecuna (32).

‘Ponašao se kao usamljeni vuk’

Nastavio je dalje pucati pa nije poštedio ni svog ujaka Gorana Đurišića, ni susjede Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović. Potom je nastavio dalje i ranio još četvero susjeda, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji ga je pokušao obuzdati. Krvavi pokolj zaustavio je mještanin Nenad Kaluđerović koji je otvorio vatru na njega i ubio ga.

Za Borilovića kažu da je i sam otac troje djece. Supruga i njegova djeca kobnog dana nisu bili kod kuće, već u Herceg Novom. Borilović je inače radio u Nacionalonom parku Lovćen, kažu da je bio miran i povučen čovek, međutim da se u posljednje vrijeme vidljivo promijenio. “Ponašao se kao usamljeni vuk, koga nije volio, to se na njemu vidjelo”, rekao je jedan od njegovih kolega.

Ko su ubijeni?

34-godišnji Vuk Borilović jučer je na Cetinju usmrtio 10 sugrađana, da bi na kraju i sam stradao od, kako se sumnja, hitaca koje je u njega ispalio Cetinjanin N.K., piše crnogorska Pobjeda.

Borilović je najprije lišio života tročlanu porodicu Martinović, majku Natašu Pejović Martinović (1987.), kao i dvoje maloljetne djece. U nastavku krvavog pira ubio je i kuma porodice Martinović, Milana Mitrovića (1985.), kao i svog ujaka Gorana Đurišića (1968.), koji ga je pokušao spriječiti u naumu da liši života nedužne ljude.

U pucnjavi su stradali i Rajko Drecun (1966.), Dimitrije Drecun (1941.), Danica Drecun (1948.), kao i sugrađanke Danijela Radunović (1971.) i Aleksandra Radunović (1970.). U istom vatrenom obračunu ranjeno je šest osoba, od kojih su dvije hospitalizirane u Općoj bolnici na Cetinju, a četiri u Kliničkom centru Crne Gore.

Ranjeni su policajac Ljubiša Maksimović, kao i građani Cetinja Slavica Zvicer (1956), Filip Đurković, Mileva Ramadanović (1946), Darinka Čelebić (1934) i Aleksandar Drecun (1990). Osobe koje su hospitalizirane u OB-u Cetinje su stabilnog zdravstvenog stanja, saopćeno je jutros iz te ustanove.

Kada su u pitanju osobe koje su smještene u KCCG-u, iz te zdravstvene ustanove priopćeno je da se od ukupno četiri osobe koje se nalaze na liječenju, jedna nalazi u teškom stanju i životno je ugrožena.

Prihvati notifikacije