Život

Osvježite svoj dom uz Samsung uređaje najnovije generacije

Jeste li već obavili proljetno čišćenje i spremanje stana?

FOTO: SAMSUNG
FOTO: SAMSUNG

Ukoliko niste onda je pravo vrijeme da to uradite, a mi znamo koji uređaji vam u tome mogu najbolje pomoći i zahvaljujući kojima će svaki kutak vašeg doma biti u pravom proljetnom ruhu. Uz to ćete još i uštedjeti dragocjeno vrijeme jer će posao, za koji vam je ranije trebalo mnogo više vremena, sada bit završen u rekordno brzom roku.

Samo čist vazduh

Iako generalno pospremanje i čišćenje kuće mnogima nije jedna od omiljenih aktivnosti, uz dobru organizaciju i pripremu ovaj posao može biti i dosta lak i zabavniji. Naprimjer, prije nego počnete sa čišćenjem, sa podova, polica i ormara sklonite sve sitnice i detalje koji bi vam mogli smetati, a kako bi podna površina bila potpuno dostupna za lako sređivanje, idealno bi bilo i da je vaš usisivač takav da lako možete da manevrišete njime. 

Samsung bežični Bespoke Jet usisivač, modernog dizajna, koji teži svega 1,44 kilograma, upravo je ono što vam je potrebno. Osim što u sebe uvlači svu prljavštinu na koju naiđe, ovaj uređaj se može pohvaliti i posjedovanjem višeslojnog sistema filtracije od 99,999 posto, a samim tim i ispuštanjem samo čistog vazduha i stvaranja zdravog okruženja. S obzirom na to da posjeduje All-in-One Clean Station postolje, može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve to zahvaljujući Air Pulse tehnologiji.

Ovo postolje, također, puni uređaj kako biste lako nastavili sa čišćenjem kada se baterija isprazni, a s obzirom na to da je usisivač opremljen unaprijeđenim digitalnim inverterskim motorom, čišćenje će biti snažnije nego ikada sa usisnom snagom od 210 W. Ovaj usisivač će sigurno voljeti i vaš parket i laminat jer Bespoke Jet uz pomoć nadograđenog Spay Spinning Sweeper nastavka i dvostrukih rotirajućih mokrih jastučića efikasno čisti sve vrste podova. 

Sa toplijim vremenom došlo je i vrijeme da odložite zimsku odjeću, a da laganiju stavite u prednje redove ormara, a prije toga potrebno je da operete ono što je strpljivo čekalo cijelu zimu da ponovo dođe na red za oblačenje. Samsung mašina za veš ima posebne programe prilagođene za osvježavanje odjeće ili laganije pranje, a osim modernog dizajna, ove mašine ističu se i po fenomenalnim karakteristikama koje podrazumijevaju Eco friendly tehnologije.

FOTO: SAMSUNG
FOTO: SAMSUNG

Korištenje tople vode tokom ciklusa pranja troši značajnu količinu energije, a da biste smanjili količinu energije  koja se koristi za pranje veša, odlično rješenje je da se odlučite za hladno pranje ili druge postavke za pranje na optimalnoj temperaturi. Sa Samsung EcoBubble tehnologijom ne morate brinuti da će hladnije pranje rezultirati manje efikasnim čišćenjem. Čak i pri hladnom pranju od 15 stepeni, ova tehnologija će i dalje efikasno rastvoriti deterdžent i miješati ga sa vazduhom i vodom kako bi se stvorili mjehurići koji temeljno prodiru u odjeću koja uklanja čak i najteže mrlje.

Skratite vrijeme pranja veša

Još jedna karakteristika zbog koje ćete biti zahvalni ovim mašinama je Samsung QuickDrive Q-Drum, koja skraćuje vrijeme ciklusa pranja do 50 posto, a uz to i potrošnju energije za 20 posto bez ikakvog kompromisa u pogledu performansi čišćenja. 

Sa Samsung QuickDrive mašinom za pranje veša i dugmeta Super Speed možete u potpunosti oprati sav veš za samo 39 minuta. Ovo dugme koristi Speed Spray tehnologiju koja ispušta snažne mlazove vode kako bi efikasno uklonila ostatke deterdženta i skratila vrijeme pranja, pa ćete sebi uštedjeti dosta vremena.

Upravo sada je pravo vrijeme za kupovinu novih kućnih uređaja, jer je Samsung pripremio izvrsne popuste za odabrane modele usisivača, mašina za pranje i sušenje veša i mašina za suđe. Istovremeno, možete osigurati još 3 ili 5 godina garancije za odabrane uređaje. Akcija traje od 20. marta do 30. aprila 2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija posjetite link

A.E.