BiH

Osvanuo bilbord u BiH s porukom: "Narode volite se. Život je kratak"

Bosna i Hercegovina, divna zemlja koju nijedan narod koji u njoj živi ne cijeni dovoljno, ili cijeni, ali su političari krivi što su tenzije na maksimumu?

FOTO: TWITTER
FOTO: TWITTER

Kako god, narod najbolje zna kako mu je, pogotovo svi oni koji su otišli iz ove zemlje i oni koji se tek spremaju da odu, a političari njima je svakako svejedno za svakog od nas.

Nažalost svjedočimo zapaljivoj retorici naših političara, ličnim previranjima pojedinaca, a sve u cilju borbe za fotelje. U međuvremenu dok sve to traje, osvanula je lijepa poruka pored puta.

“Narode volite se. Život je kratak”, divna je poruka na bilbordu u Bosni i Hercegovini.

Nije poznato gdje je tačno ovaj bilbord postavljen, u jendom od komentara na fotografiju navodi se da je u Maglaju, ali kako god njegova poruka je jasna. Brojni su komentari na ovu fotografiju koja kruži na Twitteru, a jedan se posebno ističe “kad bi ovo doprlo do onih do kojih treba…”.

Ostaje nada da će nam svima možda jednog dana biti bolje, kada svako od nas počne mijenjati sam sebe i raditi za dobro svih nas. Život zaista kratko traje i nismo ni svjesni kako nam brzo vrijeme prolazi, a Bosna i Hercegovina nije tijesna, ima mjesta za sve i svakoga, ali tijesni smo mi i u tome je sav naš problem.

Prihvati notifikacije