Jet set

Ona je sa 17 silovana i odbila da abortira: Rodila je sina koji je danas velika svjetska zvijezda

Ove detalje iz života veoma poznatog pjevača možda niste znali! Njegovoj majci nije bilo ni malo lako, ali uspjela je i danas je ponosna na svog sina.

FOTO: INSTAGRAM/PATTIEMALLETTE
FOTO: INSTAGRAM/PATTIEMALLETTE

Naime, u pitanju je Justin Bieber koji danas ima 28 godina i od tinejdžerske zvijezde je porastao u dokazanog profesionalca.

Međutim, svega toga ne bi bilo da njegova majka Pattie Mallette sa 17 godina nije donijela pravu odluku i odbila da abortira.

Pattie je prije trudnoće preživjela seksualno zlostavljanje i sve posljedice koje ono nosi. Osjećala je sramotu, ličnu krivicu zbog svega što joj se desilo, pokušala je i samoubistvo. To je bila kulminacija godina patnje, drogiranja, alkoholisanja. Sve to Pattie je pretočila i u knjigu, koja je sedam dana nakon objavljivanaj postala bestseller “New York Timesa”. Željela je da njeno iskustvo pomogne drugima.

Sa 17 godina bila je trudna sa Justinom. Ohrabrivali su je da abortira, ali, kaže Mallette, to je za nju bila neprihvatljiva opcija. “Jednostavno, znala sam da ne mogu. Znala sam samo da treba da ga zadržim. I da dam najbolje od sebe. Znate, nisam znala kako ću sve to, ali jednostavno nisam mogla da odustanem”, rekla je Mallette.

Kada je prvi put čula svog sina da plače, to je, kaže, bila muzika za njene uši. Zna, kaže, da to sada zvuči ludo, ali on je zvučao kao da pjeva.

Ostalo je istorija, od njegove karijere do ženidbe i novog poglavlja u životu.

Prihvati notifikacije