Jet set

Novi poslovni poduhvat Sarah Jessice Parker: Odobrila bi i Carrie Bradshaw

Želja za slatkim, malim detaljem koji bi upotpunio izgled otprije kupljenih cipela ne mora baš uvijek završiti nabavkom novog para.

FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dovoljna je sitnica kako bi salonke koje već neko vrijeme nosimo zablistale novim sjajem. Za osvježeni “look” cipela pobrinula se Sarah Jessica Parker koja je u svojoj liniji obuće SJP by Sarah Jessica Parker utjelovila estetiku svog lika Carrie Bradshaw iz serijala “Seks i grad” te serijala “I tek tako…”.

Sada je otišla korak dalje. Nedavno se udružila s brendom Lele Sadoughi (ukrasi za kosu, ukrasni češljevi, fina bižuterija, kape, šeširi …) i lansirala liniju kopči za cipele, ukosnice, broševe, trake za glavu, rajfove s efektnim ukrasima koji podsjećaju na fascinatore.

Dovoljno je pričvrstiti njene ukrasne kopče za cipele da im se da novi sjaj. Njeni uočljivi, u isti mah damski ukrasi za glavu (radi se o modnoj čaroliji spajanja nespojivog a la Carrie Bradshaw) pričvršćeni za fini, tanki rajf garancija su da ćete biti zamijećeni tokom sezone božićnih partyja, piše Azra.ba.