Kultura

Nika Turković, Joker Out i Dzipsii stižu na Sea Star festival

Neka od najuzbudljivijih novih imena regije, sjajna kantautorica Nika Turković, daleko najpopularniji slovenski bend Joker Out i srpski alter-pop artist Dzipsii koji je ostavio snažan dojam na Pjesmi za Evroviziju, uskaču na line-up petog jubilarnog Sea Star festivala 19. i 20. maja!

FOTO: SEA STAR FESTIVAL
FOTO: SEA STAR FESTIVAL

Talentirana nova struja koja je proteklu godinu unijela izuzetnu svježinu na ovdašnju scenu pridružuje se ranije najavljenim velikanima grupi The Prodigy i multiplatinastom hitmakeru Robinu Schulzu, kao i cijelom nizu internacionalnih i regionalnih zvijezda među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester, Marko Nastić, Dejan Milićević, Grše, 30Zona, Dj Jock, Miach, Micka Lifa, Ružno Pače, TTM, Ilija Rudman, Ian F i mnogi drugi.

Nakon što je 2022. bio drugi najposjećeniji festival u Hrvatskoj i ovogodišnje izdanje je na najboljemputu da obilježi festivalsku sezonu. Na dva mjeseca prije održavanja prodano je čak dvije trećine kapaciteta umaške lagune Stella Maris, a osim festivalskih u ponudi se sada nalaze i jednodnevne ulaznice.

Prihvati notifikacije