Jet set

NESVAKIDAŠNJI POTEZ SRBIJANSKOG PJEVAČA! "Odoh, ne mogu više da pjevam”

Pjevač Željko Vasić je objasnio da ga je zamorila monotonija i da je u jednom trenutku shvatio da ga ova vrsta nastupa ne ispunjava kao muzičara, te je usred jednog od nastupa jednostavno odbio da nastavi da pjeva.

FOTO: INSTAGRAM/V.ZECA
FOTO: INSTAGRAM/V.ZECA

Shvatio sam da živim jedan te isti dan. Ja sam nastupao ponedeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak, subota i nedelja – svadbe. Život imao nisam! To je istina. Pri tom, svi klubovi – sve isto! Ja ni danas ne idem po klubovima koji furaju sve iste fazone kao prije 25 godina, kad sam ja svirao. Salvete, prskalice, lijevo-desno, ma to ne mogu više da gledam! – započeo je priču Željko Vasić i nastavio:

– Dakle, ja sam u jednom momentu shvatio… Mislim da se taj splav u tom momentu zvao “Ambis”. Svirao sam sa svojom koleginicom i drugaricom, Danijelom Vranić. I sve je bilo isto. Repertoar isti, ljudi isto reaguju, žive “Dan mrmota”, ne mogu da vjerujem. Ja sam usred večeri, ostavio mikrofon i rekao Danijeli: “Ja idem, ne mogu više da pjevam!” Ona pita: “Je l’ večeras?” Ja kažem: “Ne, nego inače, neću više – rekao je Vasić, piše Magazin Novosti.

– I onda sam izašao. Vlasnik je sjedio za stolom sa svojim prijateljima, pita me: “Gdje ćeš?” Ja mu kažem: “Idem, ne mogu više da radim!” On mi kaže: “Ma, hajde, istripovao si se. Sjedi, ne moraš više večeras da pjevaš!” Ja mu kažem: “Ne, nisi me razumio! Ne mogu više da radim sa vama.” Na stranu i lova i sve… Mnogi upadnu u taj začarani krug. Ništa se ne dešava. Suštinski me to kao muzičara ne ispunjava. Pozvao sam svog saradnika i rekao mu da nam kupi avionske karte za Crnu Goru, odmah sutra – objasnio je pjevač, prenosi Srpskainfo.