Jet set

Nenad Manojlović otkrio pravu istinu o odnosu sa Radom: "Desilo se da joj nisam..."

Pjevačica Rada Manojlović nedavno je izrazila želju da snimi duet sa svojim bratom Nenadom Manojlovićem, međutim, on je odbio pjesmu koja govori o ljubavi sestre i brata.

FOTO: NENAD.MANOJLOVIC.OFFICIAL'S
FOTO: NENAD.MANOJLOVIC.OFFICIAL'S

Rada je tada istakla da njen brat nije želio da se vezuje za nju od samog početka njegove karijere, a sada se oglasio i Nenad, te otkrio razlog odbijanja dueta.

– Pročitao sam neke stvari o tome na internetu, a da budem iskren, nisam ni pričao sa njom našu temu. To nije prvi duet koji mi je predložila, to je neki treći ili četvrti o kom pričamo – rekao je Nenad za naš medij, pa dodao:

– Prva dva sam ja predložio, pa je ona odbila jer joj se nije svidio, a drugi se meni nije svidio nimalo. U ovom trećem postoji ta neka igra riječi koja pominje oca i to da je odveo sina negdje sa sobom. Meni je to malo bilo odbojno. Tada smo radili Novu godinu i bukvalno nijedan dan nisam bio slobodan, pa sam samo gledao kada ću da provedem nešto malo vremena sa klincima i suprugom. Htio sam da ostavim telefon jer stalno zvoni i kada bih se javljao svakom na telefon, danima ga ne bih ispuštao iz ruke. Desilo se da joj nisam odgovorio, ali to je nešto najnormalnije jer se ni ona meni ne javlja po deset dana. To je normalno i ne zamjeram joj – rekao je Nenad, prenosi Blic.

On prokomentarisao sestrinu reakciju na odbijanje pjesme.- Mislim da je malo burnije odreagovala jer ja nisam htio da snimim pjesmu koja mi se nije svidjela. Ona je najavila duet, a da me nije ni pitala. Bilo je malo prevremeno – zaključio je Nenad.