Jet set

Nakon operacije: Luna Đogani ne smije da nosi naočare da joj ne naprave rupe na nosu

Luna Đogani je kako bi ispravila sve nesavršenosti na svom licu, početkom ove godine išla na estetsku korekciju nosa. Dok su jedni hvalili njen izgled, drugi su ipak primjetili da od tog hirurškog zahvata, ona ne nosi naočare za vid.

FOTO: PRINTSCREEN/PINK
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

Kako je bila slobodna da odgovara na pitanja pratilaca na Jutjub kanalu, ona je otkrila da su ove dvije stvari zapravo povezane.

-I dalje su mi potrebne naočare za vid, ali zbog operacije nosa godinu dana ne bi trebalo da nosim bilo kakve naočare kako mi se ne bi napravila rupa na gornjem dijelu nosa. Zbog toga filmove gledam na ajpedu da ih ne bih gledala na TV-u jer onda moram da čkiljim bez naočara – objasnila je Đoganijeva za 27sedam.rs.

FOTO:
FOTO:

Kada su je pratioci posavjetovali postoji zamjena za naočare, te da može da nosi sočiva, Đoganijeva je istakla da se na to nikako ne bi usudila.

-Znam za to, ali se jako plašim sočiva. Bojim se da mi se ne zaglave u oku. Veliki sam paničar i ne volim da stavljam bilo šta u oči. Oči su mi, inače, veoma osjetljive. Imala sam jednu drugaricu kojoj se sočivo stalno zaglavljivalo u oku i uvijek me je podilazila jeza dok sam je gledala kako ga traži po oku i kuka – ispričala je Luna.

Prihvati notifikacije