Magazin

Modni bonton: Evo koja navika odaje da nemate stila

Poznato je da o ukusima ne treba raspravljati, no danas je internet prepun onih koji nas savjetuju kako da se najbolje obučemo, kako da uklopimo torbu i cipele, kao i da li je i dalje aktuelan trend da se boja karmina slaže sa bojom laka. Iako mnoge od ovih prijedloga i ne prihvatamo, stilska greška koju prave sve žene mora da se ispravi.

FOTO: UNSPLASH
FOTO: UNSPLASH
Ilustracija

Popularna blogerica Anna Bey poznata na Instagramu pod nadimkom JetSetBabe, često ženama dijeli savjete kako da izgledaju što bolje i kako da svoju spoljašnost transformišu najbolje što mogu.

Osim naših manira odaje nas i ono što nosimo, a asesoari posebno. Cipele su od presudnog značaja za utisak koji ostavljamo na druge, a stilska greška koju prave sve žene je za Annu poseban modni grijeh.

Naime, ono na šta modna blogerica želi da skrene pažnju su zapravo torbe. Mnoge dame biraju velike torbe jer su praktične i u njih može da stane svašta – od flašice za vodu, preko šminke i nečega za preko, ako se temperatura značajno promijeni tokom dana. Naravno, tu je i kišobran – jer nikada ne znamo kada će zaista kiša da pada.

I to je u redu ako veliku torbu nosimo samo tokom dana, a ako nam je ona i večernji izbor, to odaje da smo osoba koja nema stila – bonton kaže da se na večer nose samo male torbe, piše Azra.ba.

Prihvati notifikacije