Magazin

Milica Pavlović uživa u luks hotelu: Za noćenje dala 1.000 €, bazen na 77 spratu

Milica Pavlović je za samo četiri dana koliko će provesti u Dubaiju, što zbog koncerta, što zbog odmora za smještaj samo iskeširala više od 4.000 eura

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović održaće večeras koncert u Dubaiju, gdje boravi već nekoliko dana, smještena u jednom od najluksuznijih hotela na svijetu.

Milica je smještena u čuvenoj Duabi Marini, a gdje noćenje košta paprenih 1.000 eura.

Pavlović je za samo četiri dana koliko će provesti u Dubaiju, što zbog koncerta, što zbog odmora za smještaj samo iskeširala više od 4.000 eura.

Uzimajući u obzira da nije žalila para, te da je sebi prišutila potpuni luskuz, Milica je za dodatne detalje, odnosno pun pansion doplatila još 1.000 eura, što znači da je za samo četiri dana “pukla” 5.000 eura na smještaj u Emiratima.

Pavlović je tokom ljeta, za dva i po mjeseca, imala više od 70 nastupa, a taj tempo se nastavio i od oktobra, te će, trenutke u Dubaiju iskoristiti i za odmor i uživanje sa prijateljima.

Inače, luksuzni hotel se sastoji od dvije kule od 77 spratova povezane nebeskim mostom i posjeduje prelivni bazen na krovu, koji se nalazi skoro 294 metra iznad mora i nudi nevjerovatnu panoramu na najluksuzniji dio Dubaija.

Prihvati notifikacije