Jet set

Milica Pavlović: Kad čujem hrvatski jezik, popuste mi kočnice vrlo lako

Milica Pavlović sinoć je održala spektakularni koncert u Zagrebu, u okviru regionalne turneje „Lav“. Ona je u Areni publiku zabavljala tri sata, a za specijalne goste izabrala je Sašu Matića, ali i Vesnu Pisarović i Amadeus bend.

Milica Pavlović
FOTO: INSTAGRAM/MILICA PAVLOVIĆ

-Nisam mogla da izaberem bolje goste za Zagreb. Amadeus bend slušam odmalena, imam njihove autograme na njihovoj slici i slike s njima. Saša Matić je oko moje, mi smo privatno veliki prijatelji i poslovno se uvažavamo na jednom predivnom nivou. Za mene kažu da podsećam na mladu Vesnu Pisarović, što je za mene kompliment. Ona je vrhunski umjetnik i predivna žena i dama. Pozvala sam je još u januaru, dok sam bila na Maldivima, da mi bude gošća. Iznenadila se pozivom jer se nismo poznavale uživo ispričala je Milica za Kurir.

Pjevačica je otkrila i koji ju je trenutak najviše dirnuo na zagrebačkom koncertu.

-Najemotivniji trenutak je bio kad sam klekla ispred svoje publike i taj njihov gromoglasni aplauz s njihove strane. To je jedan od emotivnijih momenata u mojoj karijeri. Suzdržavala sam se da ne zaplačem. Da nema publike, ja ne bih bila tu gde jesam – priznala je pjevačica.

Milica je progovorila i o svojim finansijama i otkrila kakvo je stanje na njenom računu poslije tri velika koncerta, Beograda, Novog Sada i Zagreba.

-Sad nemam ni dinara. I torbicu sam počela da ostavljam. Nije mi žao nijednog dinara. Dok god se budem bavila ovim poslom, radiću ga ili kako treba, ili neću nikako. Povući ću se i posvetiću se seoskim radovima i radu u štampariji sa svojim ocem. Kad nemam para, pitam prijatelje ili menadžera za pozajmicu i brzo to vratim. Nisam osoba kojoj treba mnogo. Znam koje lijekove treba da popijem da me ne boli glava sutra kad počnu da stižu fakture – otkrila je Milica.

Ona je istakla i da nije očekivala da kostim sa njenog koncerta u Spensu postane viralan na društvenim mrežama, kao i da o njemu pišu turski i kolumbijski mediji.

-Nisam očekivala cijelu tu priču i hajp. Biće novih kostima i u Skoplju i Sarajevu – rekla je Milica i dodala da li je očekivala uspjeh da napuni tri velike dvorane, a da istovremeno karijeru gradi bez skandala:

-Teži je put dokazivati se samo muzikom i radom. Mi smo narod koji voli da čuje i s kim je neko u vezi, s kim se ko svađa. Navikla sam da gledam u svoje dvorište i muzikom mogu sve da kažem. Očekivala sam ono što sam i dobila, veliki talas energije i veliku ljubav.

Na kraju razgovora Milica je otkrila i svoj trenutni emotivni status.

-Priželjkivala ili ne, biće kako biti mora (smjeh). Zasad sam slobodna. Zaljubljena sam u posao, prijatelje i život. Ako ima neki pravi suđen za mene, doći će. Nije mi potrebno da imam muškarca pored sebe da bih bila zadovoljna svojim životom. Kad čujem hrvatski jezik, popuste mi kočnice vrlo lako. Dosta mojih drugarica je bilo u vezi s momcima iz Hrvatske, kažu da su fatalni. Ja nisam – zaključila je Milica.