BiH

Majstor Muhamed Kajtazović koji je polupao prozore na kući jer mu nisu platili radove, nakon razgovora u policiji završio u bolnici!

Nakon što je objavljena priča o nemilom događaj u Pećigradu gdje vlasnici porodične kuće nisu htjeli platiti majstoru Muhamedu Kajtazović građevinske radove koje je on sa svojim ekipom odradio kod njih, pa je on je potom polupao sve prozore na kući.

FOTO: PRINTSCREEN VIDEO CRNA-HRONIKA
FOTO: PRINTSCREEN VIDEO CRNA-HRONIKA

Prije početka radova, vlasnik kuće dao je kaparu za početak gradnje. Nakon toga, vlasnik nije uplatio niti jednu KM majstorima.

Prije dva dana je Muhamed išao na informativni razgovor u policijsku stanicu.

“Dragi prijatelji znani i neznani da vas obavijestim da sam bio pozvan u policiju zbog otiska prstiju i slikanja, a reakcija od strane policajca nije bilo nimalo ugodna. Bilo je zastrašivanja, psovki, ružnih riječi prema meni. Nisam mogao dobit riječ da ja nešto kažem i sve sam to izdržao kod policije.

Prilikom izlaska iz policijske stanice, uhvatio me stres, gušenje u prsima i gubitak svijesti odmah sam otišao u hitnu Dom zdravlja Cazin. Imao sam visok tlak i gušenje, odmah su mi dali injekcija tablete i poslali su me za Bihać gdje su me zadrzali cijeli dan kako bi mi konstatovali i olakšali moje bolove.

Isto su bile injekcije tablete, jutros u Domu zdravlja ponovo vađenje nalaza i tablete i dalje upute specijalistima i psihijatru zbog stresa. Kratko pretrpio sam sve i svašta a dosta sam bolje hvala Bogu i doktorima.

Muhamed Kajtazović
FOTO: MUHAMED KAJTAZOVIĆ

Juče sam ponovo u 13 h imao razgovor sa gospodinom načelnikom policijske stanice Cazin koji je bio jako lijepo i kulturan prilikom razgovora sa mnom, a policajac koji je vršio silu na mene jučer će biti pozvan na razgovor i dalje sta ga sljeduje.

Takoder moram da naglasim da su me gospoda tužila za uvredu časti i strah, također i za štetu na prozorima na njihovoj kući. Također ću ih ja tužiti za prevaru i za neplaćen posao prema meni.

Moram stati sa lajvovima i ružnim komentarima prema gospodama koja mi nisu platila jer me zakon uvjerava sve više da ću imat velike kazne zbog toga. Sad je čekanje za poziv tužioca u Sud. Ja vas sviju pozdravljam i zahvaljujem se na moralnoj i financijskoj potpori sviju vas” – izjavio je Muhamed.

Kako tvrdi nimalo mu nije bilo lako, pretrpio je sve i svašta i završio u bolnici. Kako je rekao još uvijek nije dobio svoje pare, piše krajina.ba.