Jet set

Madonna objavila bizaran video za Božić: "Neugodno mi je ovo gledati"

Kraljica pop muzike, Madonna, posljednjom je objavom na Instagramu ponovo izazvala kontroverzu i reakcije njezinih pratitelja nisu baš pretjerano pozitivne. Pjevačica je objavila kratak video koji započinje tako da pozira u božićnom kostimu i donjem rublju, a završava slikom s porodicom.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MADONNA
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MADONNA

Madonna u videu, koji je objavljen prije dva dana, zuri u kameru, prvo u kostimu Djeda Mraza, a potom i u crnom donjem rublju, dok u pozadini svira Santa Baby. Video završava tako da pozira sa svojom maloljetnom djecom, Davidom, Mercy, Stelle i Estere.

“Neugodno mi je gledati ovo”

Video je do sada skupio na hiljade komentara i dio njezinih pratitelja dosta je negativno reagirao na ovu snimku, većinom zbog poziranja u donjem rublju i slikanja s djecom u istoj objavi. Izdvojit ćemo neke od komentara.

“Neugodno mi je gledati ovo”, “Ko joj da da objavljuje ovakve snimke”, “Koliko jeziva Madonna može biti”, “Ko si ti i šta si napravila s Madonnom”, “Plaši li se još neko njezinih očiju”, “Ja više ne znam ko je ta osoba”, “Bizaran video”, “Oduzmite joj mobitel”, “Ovo je jako čudna objava”, komentirali su tako nezadovoljni pratitelji Madonne.

No, bilo je i onih kojima je video bio simpatičan. “Sretan Božić tebi i tvojoj porodici”, “Volimo vas sve”, “Prekrasna porodica”, “Pusti ove što pričaju, ti si naša kraljica”, “I dalje si lijepa nakon svih ovih godina”, samo su neki od komentara.

Prihvati notifikacije