Jet set

Komšije otkrile kakav je Darko Lazić i kakve su bile njegove supruge

Komšije poznatog para tvrde da se Darko Lazić mnogo promijenio od kada je oženio Katarinu.

FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT
FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT

Darko Lazić i njegova supruga Katarina na jesen će postati roditelji, a njihovi susjedi iz Brestača ispričali su za medije kakvi su Lazići kao komšije.

Pročitajte još

“Darko se mnogo promijenio od kada je sa Katarinom. Nekako deluje normalnije, ne divlja kao nekada. Poslije razvoda od Ane Sević ponašao se kao klinac. Lumpovao do zore, izlazio, vozio automobile besno po selu, nismo mogli da spavamo noćima od njega. To je bilo strašno. Sada kada je sa ovom malom, djeluje baš sretno. Viđamo ih zajedno, a dođu mu i djeca”, ispričala je jedna starija komšinica koja živi blizu Lazića za Blic.

Prije veze sa Katarinom, prema riječima mještana, Darko je znao i da potroši ogromne sume novca u lokalnoj kafani.

“Okupi društvo iz sela i ostanu do zore. Tu se lumpovalo, pilo, trošile su se silne pare. Znao je za noć da potroši i po hiljadu eura. Njegova majka je živce izgubila sa njim. Ali kao i svaka majka slaba je na djecu, pa tako i ona na njega. Mnoge noći je proplakala zbog njega. Samo se nadala da će doći neka žena da ga smiri. Mislila je da je to Marina, ali ne. Očigledno je i ona bila mlada pa nije uspjela. Ova Kaća je ozbiljna vidi se da je smirena ženica i da sa njom uživa”, dodaje druga komšinica.

Njegovom prvom suprugom Anom Sević ljudi iz Brestača nisu bili oduševljeni.

“Ana je rijetko dolazila. Bila je vrlo uobražena. Nikada se nikom nije javljala i sve je gledala sa visinom. Sve vrijeme je bila usresređena samo na kćerku, ali to su bili baš retki momenti kada se pojave ovdje kod Branke. Svi su pokušavali da joj udovolje. Izigravala je princezu nedodirljivu”, kaže jedna komšinica.