Region

Komšije Dragana Stojkovića Bosanca o incidentu: "Sin mu je divljak, trebalo je da ga..."

Aleksandar Stojković, sin kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca uhapšen je u maju ove godine, na Đurđevdan, nakon što je pretukao oca u porodičnom domu na Novom Beogradu.

FOTO: DUŠAN PETROVIĆ / RINGIER
FOTO: DUŠAN PETROVIĆ / RINGIER

Da je bilo nasilja u porodici, potvrđeno je za “Blic” iz Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, gde se vodilo postupak protiv Aleksandra Stojkovića.

Komšije poznatog kompozitora ističu da su iz medija saznale za incident koji se dogodio.

– Pročitala sam na nekom portalu za taj incident, ali ne znam nikakve detalje. Dragan je fin gospodin, ali za tog sina sam i čula da je divljak. Kad se parkira tu i izađe iz kola, širi se po ulici i hoće da liči na nekog opasnog baju – započela je jedna komšinica, dok je je drugi dodao:

– Jadan čovek, znam kakva je muka imati problematično dijete. Ne znam detalje, ali mi je žao. Nema tu pomoći, Aleksandar je odrastao muškarac i mislim da je greška što Dragan nije odlučio da ga tuži i krivično goni. Bar na taj način da ovaj ukapira grešku i opameti se.

Bosanac u je u javnosti samo jednom pominjao sina Aleksandra, te istakao da se on bavi sasvim drugim zanimanjem, koje nema veze sa javnošću.

– “Imam sina, pa? Šta ima da pričam o tome. On se ne bavi javnim poslom i ne moram da ga eksponiram. Aca je stočarski inžinjer i nema potreba da se o njemu piše. Živi u Beogradu i nije oženjen, iako je putovao u Ameriku, to nije bilo da bi tamo živio. Nikad nije imao problema sa zakonom” – rekao je kompozitor

Prihvati notifikacije