Jet set

Koliko se zarađuje na estradi: Isak Šabanović vozi “Fiću”

Teško da postoji neka osoba u regionu koja bar jednom nije ogledala neki domaći kultni film u kom se pojavljuje automobile “Zastava 750”, u narodu poznatiji kao “Fićo”. 

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Iako je ovaj automobil odavno oldtajmer, popularna zvezda “Granda” Isak Šabanović u Grandov studio došao je upravo čuvenim “Fićom” što je mnogo šokiralo. Kako vrijedno nastupa, dosta i zarađuje, sve je iznenadilo što je pjevač odabrao da vozi baš ovaj klasik. 

– Već vidim naslov Isak nema posla, sad vozi “Fiću” – našalio se Isak i otkrio kako je došao na ideju da kupi ovaj stari automobil, piše grand.online.

– Znaš da sam u tom retro stilu i čitav život sam maštao da vozim takav auto. Prvo sam htio “Bubu”, ali nisam našao jer su abnormalno skupe, ali sam zato našao “Ferari” crveni, sad mu tepam “Fića” – otkrio je Isak za Grand, istakavši da je njegov novi ljubimac 1976. godište. 

FOTO:
FOTO:

Kako se na društvenim mrežama još uvek nije pohvalio novim automobilom, zanimalo nas je kakve su reakcije djevojaka na njegovo novo prevozno sredstvo. 

– Pa dobro sad, ne reaguju samo djevojke, narod generalno super reaguje, još kad vide mene u njemu, svi su kao u fazonu “Pazi ko je vozi”, ali ga nisam kupio zbog toga. Nisam htio da se hvalim, to je nešto što volim. Pun sam stresa i svega, i više me je strah da objavim da se sad kao nešto pohvalim, čisto da se ne izjalovi – iskren je Šabanović koji je najavio da će sa novim ljubimcem uskoro da uradi i set fotografija. 

A kako automobil star više od četiri decenije zahtijeva posebnu njegu, pažnju, pa i posjete majstoru, ne krije da je i sam počeo da uči da majstoriše oko auta. Do duše, samo na kraće staze. 

– Nisam još mnogo naučio, ali sam naučio sitnice tipa kad se ugasi znam šta mu je, ali uvijek imam rezervne dijelove pozadi, tačnije ispred, jer je njoj gepek naprijed. Tako da ukoliko stane, uvijek imam kao to da očistim lampice, napravim i vozim – priznaje pjevač koji se za Grand osvrnuo i na cijenu ovog klasika koji može da parira cijeni novijeg automobila. 

– Pa da, ali ne baš kao novi, ali kao birani džip – s osmijehom je istakao.

Prihvati notifikacije