Jet set

Karleuša pozirala u garderoberu, a iza nje suhi luksuz: Ove tri torbe koštaju 13.000 eura, a jedna je prestiž 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Jelenin garderober je prilično veliki, poput jednosobnog stana. 

Pop zvijezda Jelena Karleuša slikala se ispred ogledala i tim putem pored zanosne linije pokazala je i garderober koji je definitivno san svih žena. 

Garderober je prilično veliki, poput jednosobnog stana, na zidovima su bijeli plakari sa policama ili prostorima za ofingere, a neke Jelenine stvari mnogima su “upale” u oči. 

Naime, Jelena je pozirala u bikiniju ispred ogledala, i tako pokazala zanosne obline, koje su izmamile mnoge uzdahe, međutim, i pjevačicina pozadina nije ostala neprimjećena. 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Iza Jelene našle su se torbe mnogih poznatih brendova, kao što su Gucci, Dolce & Gabbana, ali i Hermes torba. Kad se uzme u obzir cijena ovih modnih dodataka, može se zaključiti da vrijede čitavo bogatstvo. 

Samo jedna ovakva Gucci torba vriuedi oko 2,870 evra, dok je torba Dolce & Gabbana 1,370 eura, a cijena legendarne Hermes torbe kreće se od 9.000 eura pa čak i do 40.000. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste što Hermes torba nije modni komad koji svako može da dobije, čak iako mnogi izdvoje ogromnu sumu novca, potrebno je zakazati sastanak sa menadžerima, pa u sličaju da se oni odluče da vam ipak prodaju jedan od prestižnih komada, nije isključeno da će proizvod stići tek za nekoliko mjeseci, ili čak godina, prenosi Telegraf. 

Prihvati notifikacije