Jet set

Josipa Lisac se oglasila: 'Povrijedili ste me, zašto?'

Muzička diva Josipa Lisac na svom se Facebook profilu obratila javnosti reagujući na brojne medijske naslove i članke o navodnim izjavama koje su na njenom koncertu bile upućene srbijanskoj pjevačici Aleksandri Prijović. 

FOTO: FB / JOSIPA LISAC
FOTO: FB / JOSIPA LISAC

“Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović… To nisu moje riječi…. Te riječi su izmišljene… One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo!”, napisala je Lisac.

Pročitajte još

“Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?”, napisala je na kraju objave.

“Bravo Josipa na brzom i jasnom odgovoru na ove prljavštine”, “Ni jednog trenutka nisam povjerovala da ste to izjavili. Ovo nisu Vaše riječi i ovo niste Vi. Divna Josipa“, bili su neki od prvih komentara podrške Josipi.

“Mi znamo da je Josipa dama i velika umjetnica, koja širi ljubav i ovo ne mogu nikako biti njene riječi!”, “Ovo gospođa Lisac nikad ne bi izgovorila. Ona to nikad ne bi rekla jer je velika dama, a i umjetnica”, “Dama, diva koja pjeva, piše i priča samo o ljubavi! Josipa Lisac je ljubav!”, bili su to samo neki od brojnih komentara podrške koje je Lisac dobila od hrvatskih, ali i srbijanskih obožavatelja. 

Prihvati notifikacije