Magazin

Jelovnik sa vjenčanja influenserke šokirao svijet

Kanadska influenserka Sem Katler (32) popularna je na društvenim mrežama zbog svog modnog stila, ali i zdravog načina života. A koliko pazi na ono što jede pokazala je i u snimcima sa svog vjenčanja na TikTok profilu.

FOTO: SCREENSHOT/TIKTOK
FOTO: SCREENSHOT/TIKTOK

Sem Katler nedavno se je postala gospođa Taker, a s obzirom na raskošnost cijele svadbe njeni pratioci su očekivali spektakl i na jelovniku. Međutim, on je bio prilično neobičan i šokirao prvo goste, a sad i gledaoce.

Mladenci su goste prvo poslužili salatom, a zatim kuglicama leda s limunom. Glavno jelo bio je losos s povrćem, ali ništa nije iznenadilo posjetioce kao pilule koje su ih dočekale na stolu. Naime, influenserka je za svakog gosta na stolu pripremila tablete protiv nadutosti.

@thefitfatale WHAT I ATE ON MY #WEDDINGDAY as a #glutenfree & #dairyfree health focused #bride 🤍 #weddingtiktok #fitbride #healthyliving #wieiad #whatiate ♬ This Will Be (An Everlasting Love) – Natalie Cole

Bilo je i slatkiša, ali bez šećera, pa je, na primjer, svadbena torta bila bez glutena, mliječnih proizvoda i šećera.

U drugom videu Sem je otkrila i šta je ona jela cijelog dana, da je kao mlada bila „fokusirana na zdravu ishranu bez mliječnih proizvoda i glutena“.

Kako kaže, dan je počela proteinskim smutijem, a onda joj je kuma dala malo svoje salate sa žitaricama.

„Pojele smo veliki tanjir s povrćem dok smo se spremale“, objasnila je Sem i „priznala“ da se nakon proslave počastila školjkama i specijalitetom od avokada.

„Ne mogu vjerovati da neko ovako živi“, komentarišu ljudi, a prenosi Večernji list.