Jet set

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja Colin Farrell opet single

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja Colin Farrell svoj privatni život krije kao zmija noge ne dopuštajući radoznalim fanovima da saznaju previše o njegovom vlastitom svijetu.

FOTO: EPA/JULIEN WARNAND
FOTO: EPA/JULIEN WARNAND

Uspješni glumački projekti i markantan izgled učinili su od popularnog glumca da postane jedan od najtraženijih u Hollywoodu, ali i najpoželjniji kad se pita žene. Iako je otkriveno da hoda s Kelly MacNamara, par je odlučio izbjegavati zajednička pojavljivanja u javnosti.

Još 2017. godine Farrell se pjesnički izrazio rekavši da i njegova djevojka puno putuje zbog posla pa da su oni poput dva broda koja se mimoilaze noću, ali koja paze da nađu luku u kojoj se mogu susresti. Ipak, čini se da se u mirnoj luci susretanja ipak uzburkalo more pa su se dva broda mimoišla.

-Colinov pretrpan raspored utjecao je na njegovu vezu s Kelly i oni su tiho prekinuli vezu, otkrio je izvor blizak paru koji je nadodao kako su se irski glumac i Kelly, lična asistentica gitarista grupe U2, razišli u prijateljskim i dobrim odnosima.

U prošlosti je glumačka zvijezda bila poznata po šarolikom ljubavnom životu pa je tako imao je veze s nekoliko slavnih žena uključujući američku pjevačicu Britney Spears, Elizabeth Taylor, Angelinu Jolie, Maeve Quinlan i Demi Moore. Također, Farrell je i obiteljski čovjek koji ima sina po imenu James Padraig kojeg je dobio u vezi s američkim modelom Kim Bordenave, a nekoliko godina kasnije dobio je i drugog sina Henryja s poljskom glumicom Alicjom Bachleda-Curus.

Prihvati notifikacije