Jet set

"Ja se uvijek najlakše rasplačem" MIRZA PANDUR otkrio zašto je prvi napustio žurku nakon finala Zvezda Granda

Nakon uzbudljivog finala "Zvezda Granda", jedan od najomiljenijih takmičara sezone, Mirza Pandur, progovorio je o svojim utiscima.

Mirza Pandur
FOTO: GRAND

Pročitajte još

Mirza je za Grand komentarisao svoje doživljaje i izazove sa kojima se suočavao svih deset mjeseci, ali i emocije koje je doživio tokom takmičenja.

-Utisci su predivni. Svi smo skupa slavili, pogotovo tu finalnu noć, bilo je veče za pamćenje. Jedno jako lijepo iskustvo za mene, sad me vozi adrenalin za sve ovo što slijedi posle – rekao je on.

Mirza Pandur
FOTO: GRAND

Mirza je zatim otkrio detalje završne žurke koja je uslijedila nakon velikog finala, ističući da je bio toliko umoran da je prvi put napustio proslavu prije ostatka društva.

-Dino Suljić i ja smo se uhvatili gitare. Ja sam otišao oko 4, ostali su bili još. To je prva žurka da sam ja prvi otišao kući. Savladao me je umor, to je presudilo, s obzirom da ja nisam kasnio na tonsku probu, kao ostali – istakao je Pandur.

On nije samo osvojio srca publike svojim glasom, već je bio i istaknut kao najduhovitiji kandidat, a za Grand je otkrio tajnu svoje inspiracije za humor.

Mirza Pandur
FOTO: GRAND

-To je sarajevski duh i humor. Generalno mi je i porodica takva kakva jeste, imamo jedno zdravo zezanje u svoja četiri zida. Nemam neku preteranu inspiraciju, samo je bitno da sam dobro raspoložen – rekao je Mirza.

Nakon takmičenja „Zvezda Granda“, Mirza još uvijek nije stigao kući u Sarajevo, a sada je istakao svoju nestrpljivost da vidi reakcije sugrađana na njegovo učešće i uspjeh.

-Još uvijek nisam stigao da prošetam Sarajevom, vjerovatno će biti još tih utisaka, s obzirom da je još uvijek ta frka nakon finala. Biće prilike, pa ću vam reći kakvi su njihovi utisci. Ja sam zadovoljan, tako da nema razloga da i oni ne budu – istakao je finalista.

Mirza Pandur
FOTO: GRAND

Mirza Pandur otkrio ko se najlakše rasplače, a ko je najveći tremaroš u „Zvezdama Granda“

Mirza je istakao i svoju emotivnu stranu, otkrivajući da se od svih kandidata upravo on najlakše rasplače, a zatim dodao ko je najveći tremaroš.

-Najlakše se rasplačem ja, a najveći tremaroš je Stefan Tomić. Ne znam iz kog razloga, sjećam se samo da smo jednom bili u duelu, on je čovek klasa što se tiče pjevanja, a uzdiše, izdiše, pokušava da se smiri. Ja sam ga pitao „Burazeru, šta ti je, jel sve okej?“, a on mi kaže da ima tremu. Uvijek kažem, tremu trebaju da imaju oni koji ne znaju da pjevaju, a ovi što znaju, izađu i pjevaju – rekao je za Grand.

Mirza Pandur
FOTO: GRAND

Poznat je po svojoj opuštenosti i smirenosti, ali u razgovoru za naš portal otkrio je šta njega može da iznervira.

-Mene svašta nešto može da izbaci iz takta, samo pokušavam da se kontrolišem u posljednje vrijeme. Ljudski bezobrazluk, ljudska zloba, obično je to jedan jedini razlog koji iz mene izvlači takvu reakciju. Bio bi pakao da sebi dopustim da za svaku takvu pojavu reagujem – ispričao je za Grand.

Pobjedu u „Zvezdama Granda“ osvojila je Šejla Zonić, a Mirza ne krije pozitivne utiske o njenom uspjehu.

Mirza Pandur
FOTO: GRAND

-Mislim da je zasluženo. Šejla je prije svega školovan muzičar i neko kod koga bih ja najprije otišao na časove pjevanja. Apsolutni je sluhista i bezveze je uopšte komentarisati bilo šta u vezi te djevojke. Ona je jedan dijamant kada je u pitanju muzika – istakao je Pandur.

Finalista je otkrio i kakvi su mu dalji muzički planovi, ne skrivajući uzbuđenost zbog svega što ga čeka u budućnosti.

-Dalji planovi su većinom na autorskom radu i do kraja godine bi po ovome trebalo biti pet pjesama urađenih, nadam se sa spotovima.Biće dobri autori, biće duet sa jednim kolegom iz Beograda, radujem se i jedva čekam – rekao je on.

Mirza Pandur
FOTO: GRAND

Pandur je imao želju i jednom prilikom se oprobao u voditeljskim vodama, te nam je otkrio da li planira nekada to da ponovi.

-Nikad više. Šalim se, bilo mi je divno, bio sam pionir na jutarnjem programu „Radio S Sarajevo“, a ovde na Košutnjaku sam prošao sve moguće edukacije prije toga – rekao je on, a zatim otkrio kakav je osjećaj kada dođe ispred studija sada kada je takmičenje završeno:

-Osećaj treme i adrenalina svakako nisam imao i to je nešto što mi se zamijeralo kroz čitavo takmičenje, tako da mi je apsolutno isti osjećaj, ali vidim da je atmosfera puno opuštenija.