Kultura

Izvedbom komedije 'To je ta šema' započelo Posuško lito 2024.

Izvedbom stand up komedije "To je ta šema" u kinodvorani Posušje u petak je otvorena kulturno-športska i zabavna manifestacija ''Posuško lito 2024'', koja i ove godine broji preko 60 događaja, a koji će se upriličiti kroz pet mjeseci trajanja spomenute manifestacije.

FOTO: OPĆINA POSUŠJE
FOTO: OPĆINA POSUŠJE

Prije izlaska na pozornicu posuške kinodvorane mladog humoriste Josipa Škilje, kroz malu svečanost, o ovogodišnjem bogatom sadržaju ove kulturno-sportske manifestacije govorio je Ante Begić, načelnik općine Posušje koji ju je i službeno otvorio.

Pročitajte još

A gostujući komičar iz Splita, kroz sat i pol showa, zabavljao je i nasmijavao domaću publiku crticama iz svoje svakodnevice, bilo da je u pitanju obitelj, posao ili samo ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom.

Da je nastup itekako “legao” posjetiteljima govori i dugi pljesak kojeg su uputili Škilji na dobro izvedenom stand-up komadu.

Nakon sinoćnjeg kulturnog događaja, idući tjedan Lita će biti u znaku sporta. Tako u srijedu dolazi ekipa nadaleko poznatih Sportskih igara mladih, koja će kroz razne discipline zabaviti i potaknuti natjecateljski duh među posuškim mladima, izvijestila je Općina Posušje.