BiH

Ivana Marić: "Čudna neka kombinacija podrške Vučiću..."

Politička analitičarka Ivana Marić podijelila je na svom Facebook profilu komentar o protestima podrške predsjedniku Srbije Aleksandu Vučiću.

FOTO: FACEBOOK / IVANA MARIĆ
FOTO: FACEBOOK / IVANA MARIĆ

Marić, poznata po svojim oštrim i često nadrealnim i provokativnim komentarima, ovog puta je napisala sljedeće:

“Čudna neka kombinacija podrške Vučiću. Dodik organizovao autobuse, jer on je ipak taj koji drži govor odmah prije Vučića. Jelena Trivić bi rado da zamijeni Dodika i postane Vučićev miljenik, pa je morala i ona ići i pozvati članove svoje stranke da dođu. Pošto ona baš i nema novca da plati autobuse, sendviče i sve što uz to ide, a što je Dodiku platila Ujedninjena Srpska iz svog budžeta, njeni simpatizeri su morali džabe da idu na miting.

Podršku Vučiću dao je i da su tu i ostatak opozicije iz RS-a ali nekako nevoljko i blago jer znaju da će na protestu morati slušati Dodika. Ne bi oni to ni podržali ali znaju da ne smiju izostati jer je ipak Vučić lider svih Srba pa ako padneđ u njenogu nemilost nećeš dobro proći. Opozicija je pozvala svoje članove da odu ali sopstvenim automobilima i o sopstvenom trošku. E pa ne vole Vučića baš toliko da bi na njega trošili sopstvene pare. Lakše ga je podržavati kad ti stranka plati izlet do Beograda, sendvič, sokić i dnevnicu i još ti daju tekst podrške da naučiš napamet. Jedino je Nebojša Vukanović otvoreno rekao da neće ići na miting.

I na sve to, “maksimalnu podršku Vučiću” dala je Zukorlićeva stranka!?!, napisala je Marić.

Prihvati notifikacije