Region

Impresivno: Prvi kontigent najjeftinijih ulaznica za EXIT 2023. rasprodan za 44 minute

Prvi kontingent ulaznica za "Exit 2023", koji bi trebao biti održan od 6. do 9. jula naredne godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, rasprodan je za samo 44 minute, stoji na zvaničnoj web stranici festivala.

FOTO: MARKO RISTIĆ / EXIT FEST
FOTO: MARKO RISTIĆ / EXIT FEST

Do sada su ulaznice kupili posjetioci iz više od 40 zemalja, među kojima, uz Srbiju, najviše ima posjetilaca iz Njemačke, Velike Britanije, Turske, Mađarske, Francuske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Navedeno je da je zbog velikog interesovanja u prodaju pušten novi, ograničeni kontingent ulaznica, po promotivnoj cijeni od 6.990 dinara.

Organizatori ističu da su ulaznice dostupne širom Srbije, na web stranici festivala i na prodajnim mjestima Gigs Tixa te online.

“Svi koji festivalske ulaznice za EXIT 2023 kupe do četvrtka, 17. novembra, u podne, imaju mogućnost da u narednih osam mjeseci osvoje uzbudljive poklone, među kojima su ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite narukvice, merch pakete, VIP upgrades, ulaznice za brojne žurke, koncerte i festivale, i niz drugih iznenađenja”, objavili su organizatori.

Prihvati notifikacije