Jet set

Ilda Šaulić radi na projektu posvećenom Šabanu

Ilda Šaulić, koja nastavlja stopama slavnog oca Šabana Šaulića, odlučila je da u njegovu čast organizuje specijalni projekat kojim će njegove legendarne, ali i neke manje poznate pjesme dobiti svoje novo, drugačije izvođenje.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ILDASAULIC
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ILDASAULIC

Iako nije otkrila do detalja o čemu se radi, iz njene objave jasno je da je okupila ekipu vrhunskih saradnika, koji će publici predstavljati iznenađenje.

“Četiri godine mjerim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najljepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umjetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja djela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla”, napisala je ona i dodala:

“Sve vrijeme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje kćerka najviše na svijetu”, napisala je ona u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

Prihvati notifikacije