Jet set

Ilda Šaulić: Presuda za očevu smrt je sramotna

Ilda Šaulić otkrila je da s nestrpljenjem očekuje svoj rođendan, sumirala je utiske s vjenčanja svog brata, ali i priznala da je u mnogo čemu najviše osobina naslijedila od majke.

FOTO: IG / ILDA ŠAULIĆ
FOTO: IG / ILDA ŠAULIĆ

Od nas troje, fizički ja najviše ličim na mamu, ali i pored toga više sam osobina povukla na nju, kaže Ilda, i objašnjava koliko je i zašto ponosna na majku:

“Ponosna sam na majku. Ona je žena borac. Vodila je računa o nama troma, ali i o tatinoj karijeri i u šali smo znali da kažemo da je on bio njeno četvrto dijete. Danas mi svi imamo svoje porodice i baze, a ona je ostala sama i mislim da je to za nju jako teško, ali ima nas, jaka je i svi se trudimo da sjećanje na tatu ne jenjava”.

Pročitajte još

Ilda Šaulić se osvrnula i na vijest da je smanjena kazna ubici njenog oca i naglasila da o toj situaciji više i ne razmišlja.

“Ta presuda je i prije tri i po godine bila sramna, takvi su njihovi zakoni i nama je tada bilo jasno šta se dogodilo. Za ovo što su umanjili tu kaznu, nemam prave riječi. Shvatiš koliko je ljudski život devalviran, a za nas bi svaka kazna bila mala jer tatu ništa ne može da vrati. Pošto nemamo pravo na žalbu, iskreno o svemu tome više i ne razmišljam”, – miri se Ilda sa životnom situacijom koju, i da hoće, ne može da promijeni.

“Život ide dalje, ne možemo ništa da promijenimo i da vratimo, ništa ne može da umanji tu bol i taj gubitak. Hvala bogu, svi imamo svoje porodice, ostvareni smo, mnogo smo povezani i jedni druge uvijek bodrimo, a dobro je što imamo razloge za slavlje”, kaže Ilda.

Pročitajte još

“Na svadbi je bilo emotivno, ali i veselo. Važno nam je bilo da ne odemo u neku patetiku. Otac nam je najviše nedostajao i osjetili smo njegovo odsustvo, kao i naši prijatelji, ali to nas nije odvelo u tugu. Sa divnom emocijom smo to proslavili. Mladenci su nas baš podigli, bili su na visini zadatka i veselili smo se do zore. Bilo je vrijeme da se Mihajlo oženi i da ima porodicu, a sada se radujemo još jednoj djevojčici koja će doći u porodicu Šaulić”, završila je Ilda razgovor, prenosi Alo.

Prihvati notifikacije