Kultura

Hugh Grant kaže da ga je scenarij četvrtog nastavka Bridget Jones rasplakao, ali i da je najbolji do sada

Slavni glumac je potvrdio neke 'uznemirujuće' vijesti za obožavatelje kultne trilogije govoreći o nadolazećem četvrtom nastavku. Grant je utjelovio Daniela Cleavera u prva dva hit filma, zajedno s kolegicom Renee Zellweger.

hugh grant
FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Zvijezda ‘Notting Hilla’ otkrila je da će novi film, koji bi trebao biti prikazan za Valentinovo 2025., biti ‘najbolji’ dosad i već ga je ‘dirnuo do suza’, prenosi tportal.hr.

“Reći ću vam šta, mislim da je ovaj scenarij za četvrtu Bridget najbolji od dosadašnjih. I, zapravo, jedan je od najboljih scenarija koje sam čitao nakon dugo vremena”, izjavio je za ET.

Hugh je potvrdio da se lik Colina Firtha, Mark Darcy, koji je bio otac djeteta Bridget Jones, neće pojaviti jer je njegov lik ubijen.

Nastavio je: “Bazirano je na pokušaju da odgojim dvoje djece, a sve je pomiješano u stilu komedije Bridget Jones, tako da je vrlo tužno, ali i vrlo smiješno. Tjera mi suza na oči”, kazao je glumca. Dodao je: “Odjednom je Helen napisala još jednu knjigu. Nadajmo se da nismo previše stari. Sada ne radim puno, imam samo nekoliko scena”, otkrio je.

Ranije ovog mjeseca otkriveno je da će se Renee Zellweger vratiti kao nesretna Bridget uz Granta kao ljubavnika Daniela Cleavera. Novi nastavak će se fokusirati na život glavne junakinje nakon što je postala majka. Bridget Jones sada je u pedesetima, a nakon Markove iznenadne smrti, opet ostaje sama i to s dvoje djece.

Potvrđeno je da će snimanje filma početi u maju. Emma Thompson, koja je glumila doktoricu Rawlings u filmu iz 2016. također se vratila, a bit će tu i Chiwetel Ejiofor, poznat po naslovnoj ulozi u filmu ’12 godina ropstva’, ali i zvijezda serije ‘Bijeli lotus’, koja je također poznata i po glavnoj ulozi u Netflixovoj hit seriji ‘One Day’ Lea Woodalla.