Magazin

HOROSKOP: Ovnovima vikend donosi profesionalne izazove, a Bikovima odmor

Donosimo vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 18. i 19. studenog 2023.

horoskop
FOTO: FREEPIC

Ovan

Posao: Vikend donosi neočekivane profesionalne izazove. Budite spremni na brze odluke.Ljubav: Trenutak je za preispitivanje emocionalnih veza. Možda ćete otkriti nove dubine u postojećim odnosima.Zdravlje: Idealno je vrijeme za aktivnosti koje podižu adrenalin, kao što je trčanje ili brzo hodanje.

Bik

Posao: Pokušajte završiti poslovne obaveze ranije kako biste imali više vremena za sebe.Ljubav: Večer uz kućni spa tretman s partnerom može biti idealna.Zdravlje: Odmaranje i relaksacija su ključni. Razmislite o meditaciji ili aromaterapiji.

Blizanci

Posao: Suradnja s kolegama je ključ uspjeha ovog vikenda. Ne bojte se tražiti pomoć.Ljubav: Neočekivani susreti mogu započeti nove romantične iskre. Budite otvoreni prema novim ljudima.Zdravlje: Odmarajte se mentalno. Meditacija ili laganije čitanje mogu biti od velike koristi.

Rak

Posao: Ako morate raditi, fokusirajte se na zadatke koji zahtijevaju emocionalnu inteligenciju.Ljubav: Provedite kvalitetno vrijeme s obitelji ili partnerom.Zdravlje: Kućni spa tretmani ili opuštajuća kupka će vam goditi.

Lav

Posao: Vikend donosi mogućnosti za učenje novih vještina. Razmislite o online tečajevima ili radionicama.Ljubav: Iskreni razgovori će ojačati vaše veze. Nemojte izbjegavati teške teme.Zdravlje: Vrijeme je za detoksikaciju. Razmislite o promjeni prehrambenih navika.

Djevica

Posao: Ako radite, posvetite se planiranju i organizaciji. To će vam donijeti zadovoljstvo.Ljubav: Dijelite iskrene trenutke s partnerom. Razgovori mogu produbiti vaš odnos.Zdravlje: Nastavite s redovitom tjelovježbom, ali dodajte nešto novo, poput plesa ili plivanja.

Vaga

Posao: Vikend je savršen za networking. Virtualni sastanci mogu donijeti zanimljive prilike.Ljubav: Flert i zabava su na vidiku. Uživajte u druženjima i novim poznanstvima.Zdravlje: Ne zaboravite na uravnoteženu prehranu usred društvenih događanja.

Škorpion

Posao: Ako radite, oslonite se na intuiciju pri donošenju odluka.Ljubav: Očekujte strastvene trenutke. Dopustite si da budete ranjivi.Zdravlje: Pravilna prehrana i hidratacija su važne. Razmislite o zdravim obrocima.

Strijelac

Posao: Vikend je idealan za završetak dugotrajnih projekata. Osjetit ćete olakšanje i zadovoljstvo.Ljubav: Budite spremni na spontane avanture. Neplanirani izlasci mogu biti iznenađujuće zabavni.Zdravlje: Izlazak u prirodu će vam koristiti, bilo da je to planinarenje ili jednostavna šetnja parkom.

Jarac

Posao: Sposobnost analize i planiranja dolazi do izražaja. Iskoristite vikend za strateško razmišljanje.Ljubav: Komunikacija je ključna. Razgovori o budućim planovima će ojačati vezu.Zdravlje: Razmislite o redovitim kratkim pauzama za opuštanje tijekom dana.

Vodolija

Posao: Vikend donosi priliku za samorefleksiju i osobni rast. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima.Ljubav: Vrijeme je za unutarnji mir. Samoća može biti blagoslov.Zdravlje: Holistički pristup zdravlju može donijeti benefite. Razmislite o akupunkturi ili refleksologiji.

Ribe

Posao: Kreativnost je na vrhuncu. Iskoristite vikend za razvoj osobnih projekata.Ljubav: Romantični trenuci će biti obilježeni dubokim razgovorima.Zdravlje: Vodene aktivnosti, kao što je plivanje, donose vam opuštanje i zadovoljstvo.

Prihvati notifikacije