Magazin

HOROSKOP Ovi znakovi će se najbolje provesti na novogodišnjem dočeku

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Za mnoge je ovo najljepše doba godine. Ovo je vrijeme rezervisano za opuštanje, zabavu i druženje s obitelji i prijateljima. Saznajte koji će se horoskopski znakovi najbolje provesti na novogodišnjem dočeku te će ispratiti staru godinu sa stilom.

Bik

Bikovi će biti odlično raspoloženi i željni akcije. Najbolje će se provesti oni koji su otputovali za praznike, ali i ostalim predstoji mnogo zabavnih trenutaka provedenih u krugu obitelji i prijatelja. Samci će imati mnogo razloga za osmijeh jer će na dočeku ostvariti uzbudljivo poznanstvo.

Djevica

I Djevicama će posljednji vikend u godini ostati u sjajnom sjećanju. Neki će provesti ugodno i kvalitetno vrijeme s partnerom i djecom, ali najbolje će se zabaviti oni koji slave s društvom. Zadovoljni će biti i samci jer će primiti čestitku osobe koja im se sviđa. To bi mogao biti početak lijepe ljubavne priče.

Škorpion

Škorpioni će biti toliko dobro raspoloženi da će mnogima to biti čudno. Većina ljudi navikla ih je gledati smrknute pa će im biti neobično vidjeti ih da se toliko smiju, ali svidjet će im se promjena. Na samom će dočeku sresti neke drage ljude koje nisu dugo vidjeli, a moguće je i poznanstvo koje će puno obećavati.

Jarac

Jarcima će posljednji dan u godini biti poseban. Javit će im se neko ko im je drag, ali od koga su se udaljili i to će probuditi u njima novu nadu. Ako provode staru godinu kod kuće, obiteljsko okupljanje ne samo da će proći bez uobičajenih trzavica već će im pružiti obilje smijeha i zabave.

Prihvati notifikacije