Magazin

Hit u dizajnu interijera: Čim dodate malo ove boje u prostoriju, ona odmah izgleda bolje

Ako se pitate šta je trenutno in, nema boljeg mjesta da saznate sve o najnovijim trendovima od TikToka, pa tako i kada je riječ o hit detaljima za uređenje doma.

FOTO: PINTEREST
FOTO: PINTEREST

Posljednji viralni trend je takozvana ‘teorija neočekivane crvene boje’, koju donosi influenserica Taylor Simon, a usvaja je sve više dizajnera interijera.

Prema ovoj ljubiteljici eklektičnog uređenja, ova teorija svodi se na to da ćete oživjeti svoj interijer ubacivanjem crvene boje na neočekivana mjesta.

– Čim dodate malo crvene u prostoriju, ona odmah izgleda bolje. To može biti nešto jednostavno, poput crvene lampe ili komada namještaja, grimizno oslikanih okvira prozora, okvira vrata ili potpuno nasumičnog ciglastocrvenog ormarića koji hrabro stoji u vašoj inače neutralnoj kuhinji – objasnila je.

U jednom primjeru Simon pokazuje tradicionalni kutak doma s viktorijanskom slikom koja ‘nema veze s crvenim okvirom, ali je automatski ažurira i čini da izgleda tako svježe’. U teoriji, to je trend koji stvarno ne bi trebao funkcionirati, ali kada se dobro izvede, može biti pun pogodak.

Simon je pogodila pravi trenutak za iznošenje svoje teorije jer je crvena apsolutni hit proteklih mjeseci. Nakon gotovo čitave godine dominacije ružičaste boje, stigla je u trenutka vidne zasićenosti trendom barbiecore i svijetu mode vratila dašak glamura i klasike.

Prihvati notifikacije