Život

Gordana Zdravković: Toma je uradio puno koncerata za djecu, penzionere, domove zdravlja..., ali nikada nije pričao o tome"

Prije dva dana otkriven je spomenik legendarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću u najznačajnijoj beogradskoj ulici, Skadarliji.

FOTO: GLOSSY.ESPRESO.CO.RS/ZORANA JEVTIĆ
FOTO: GLOSSY.ESPRESO.CO.RS/ZORANA JEVTIĆ

Gordana Zdravković, supruga Tome Zdravkovića, gostovala je kod voditelja Ivana Gajića gde je govorila o značaju ovog spomenika u Beogradu, prenosi Srpskainfo.

Ona je tom prilikom otkrila koliko je pjevaču značila srpska prijestonica, ali i šta je on sve uradio za nju, a da nikada nije pričao o tome.

Kako je nastao Silvanin veliki hit: Pjesma “Šta će mi život” krije posebnu priču

– Ja znam da je uradio jako puno koncerata za hendikepiranu djecu, penzionere, domove zdravlja, okolo Beograda, dao je Hram Svetog Save, ali nikada nije pričao o tome. I nikada nije tražio ništa zauzvrat. On kaže ja sam to uradio i to je to. Volio je Beograd i onu zemlju koja je bila – rekla je Gordana i dodala:

– Sa njim se završila jedna epoha nekog vremena. Nestala je Jugoslavija i on je otišao zajedno sa njom. Bez obzira Beograd mu je jako značio i zbog toga mi je jako drago što je spomenik baš u Skadarliji – izjavila je Gordana za Kurir.

Prihvati notifikacije