Jet set

Georgina na Ronaldovu utakmicu došla s torbicom od 100.000 eura

Nakon što se Cristiano Ronaldo s porodicom preselio u Saudijsku Arabiju, gdje igra za fudbalski klub Al Nassr, njegova partnerica Georgina Rodriguez suočava se s brojnim kritikama zbog odijevanja. Mnogi joj pišu da se odijeva suviše provokativno i da to nije u skladu sa zakonima te države.

FOTO: INSTAGRAM/
GEORGINAGIO
FOTO: INSTAGRAM/ GEORGINAGIO

No Georgina se sada na Ronaldovoj utakmici pojavila u ležernom izdanju. Odjenula je farmerke, dres i štikle. Posebnu pažnju privukla je njezina torbica Birkin. Ovakav model torbice košta gotovo 100.000 eura.

U komentarima ispod objave na Instagramu neki su je kritikovali što se hvali skupocjenom torbicom. “Prestani ljudima pokazivati svoje torbice i nakit. Idi učiti engleski”, “Za te novce koliko košta torbica može se kupiti kuća iz snova”, “Te torbice su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset”, pišu joj u komentarima.

Inače, Georgina je nedavno bila gošća na dodjeli Joy Awards u Saudijskoj Arabiji. Manekenka je ondje na pozornici dala kratak intervju na engleskom jeziku, nakon kojeg je mnogi sprdaju zbog njezinog govora.

Prihvati notifikacije